Un automobil, la volanul căruia se afla o tânără de 21 ani, s-a izbit în copac. Sunt doi decedeți

q4bc4a-v_0
Foto:Imprudența și viteza excesivă au răpit două vieți omenești PC: IGP

Accidentul rutier, în urma căruia au decedat două persoane, a avut loc pe 29 martie, în jurul orei 15:00, pe traseul R-8, între orașul Edineț și localitatea Ruseni.

Astfel, un automobil de model „Opel”, în care se aflau patru persoane, se deplasa pe traseu spre orașul Edineț. La volanul vehiculului se afla o tânără în vârstă de 21 de ani, originară din satul Rediu Mare, raionul Ocnița, care nu a adaptat viteza de circulație la condițiile meteo și cele de drum. În rezultat, automobilul a derapat de pe traseu și s-a izbit într-un copac.

În consecință, conducătorul auto a decedat la fața locului, iar cei trei pasageri, care se aflau în unitatea de transport, printre care și un cetățean al României, au fost spitalizați. În urma mai multor intervenții chirurgicale, unul din pasagerii autovehiculului, a decedat la spitalul raional Edineț, în jurul orei 23:00.

În ultimele 48 de ore, în țară s-au produs 11 accidente rutiere soldate cu decesul a trei persoane și traumatizarea altor 26. Principala cauză care a generat producerea tragediilor a fost neadaptarea vitezei la condițiile meteo.

În acest context, Inspectoratul Național de Patrulare îndeamnă șoferii să respecte cu strictețe prevederile Regulamentului circulației rutiere, să conducă cu maximă atenție și prudență.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine