PPEM a colectat, în trei zile, mai mult de jumătate din cererile necesare pentru înregistrare

LIV_2137
Foto:Partidul Popular European din Moldova a colectat, în numai trei zile, mai mult de jumătate din cererile necesare pentru înregistrare PC: PPEM

Peste 2.200 de cereri de aderare la Partidul Popular European din Moldova au fost acumulate în numai trei zile la cortul PPEM, amplasat lângă Arcul de Triumf. Simpatizanții au venit rând pe rând, în ciuda ploii de afară, pentru a-și exprima dorința de a adera la partidul care le insuflă încrederea într-un viitor mai bun.

Oamenii veniți să-și dea semnăturile în susținerea PPEM au spus că își pun mari speranțe în noua formațiune politică. Membrii Grupului de inițiativă le-au vorbit simpatizanților despre proiectul PPEM și au adunat propuneri de la aceștia pentru a le pune la bazele construcției noii formațiuni politice.

Acțiunea de colectare a cererilor de aderare la Partidul Popular European din Moldova a durat trei zile, în perioada 27 – 29 martie, la cortul instalat în centrul capitalei. În zilele ce urmează vor fi strânse semnături din raioane.

Procesul de constituire a Partidului Popular European din Moldova a fost lansat la 23 martie. PPEM este o formațiune politică ce se întemeiază pe doctrina conservatoare, de centru-dreapta, un partid al dialogului şi al raţiunii, care își propune să fie al tuturor cetăţenilor.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine