(video) Doi tineri riscă până la 15 ani de pușcărie pentru comercializarea drogurilor

11_1 (1)
Foto:Poliția a reținut membrii unui grup specializat în comercializarea drogurilor PC: IGP

Doi tineri în vârstă de 20 și, respectiv, 26 de ani, domiciliați în municipiul Chișinău, au fost reținuți, în flagrant, fiind bănuiți de circulația ilegală a substanţelor narcotice.

Ca urmare a investigațiilor efectuate de către forțele de ordine s-a stabilit că persoanele fac parte dintr-o grupare criminală care comercializează substanțe narcotice pe teritoriul municipiului Chișinău. Ulterior, două persoane din grupare au fost reținute de poliție.

În urma percheziției corporale și la domiciliile suspecților au fost depistate și ridicate: 150 grame de amfetamină, cântare electronice, telefoane mobile, cartele SIM care erau utilizate la comiterea infracțiunilor și 110 euro, bani dobândiți în urma realizării drogurilor.

111_1

În acest caz a fost inițiată o cauză penală în baza art. 2171 alin. 4 Cod Penal al RM. Conform legislației în vigoare, persoanele culpabile de „Circulaţia ilegală a substanțelor narcotice, psihotrope sau a analoagelor lor în scop de înstrăinare” se pedepsesc cu închisoare de la 7 la 15 de ani.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine