Vino la cel mai concret training despre lansarea şi dezvoltarea unei afaceri

IMAGINE-ARTICOL-driveup
Foto:PC: driveup.angrybusiness.md

Îţi doreşti demult să porneşti o afacere, dar încă nu te-ai decis dacă poţi deveni antreprenor? Cauţi resurse, inspiraţie sau pe cineva care să te mâne din spate? Nu ştii de unde anume să începi?

Pe 25 şi 26 aprilie, Angry Business te invită la DriveUp – primul training concret şi la temă despre lansarea şi dezvoltarea afacerii.

Vei afla despre zeci de instrumente clare şi numai bune de implementat pentru a putea să-ţi clădeşti pas cu pas afacerea pe care ţi-ai dorit-o. Printre acestea se numără alegerea nişei, decompoziția businessului, landing page, marketing kit, pâlnie şi scenarii de vânzări, oferta comercială, tehnica termostatului etc.

Toate – testate de peste 170 de antreprenori care au generat profituri lunare de până la 250.000 de lei. Mai mult, la seminarul de 2 zile vei avea ocazia să preiei din experienţa unora dintre ei şi să faci networking cu cei prezenţi.

Nu eşti singurul care nu ştie de unde să înceapă însă ai şansa s-o afli la DriveUp, după care vei şti exact ce să faci pentru a avea rezultat.

Înregistrează-te ACUM >>> driveup.angrybusiness.md.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine