(video) Se plimba prin Chișinău cu drogurile în buzunar. Ce riscă un tânăr de 23 de ani

Marijuana-foto-Stiri-locale
Foto:Un tânăr a fost reținut deoarece avea droguri în buzunare PC: elldor.info

Un tânăr în vârstă de 23 de ani, anterior judecat, a fost reţinut în sectorul Telecentru al captalei, în momentul în care intenţiona să pună în circulaţie mai multe pacheţele cu marijuană.

Ofiţerii de investigaţii ai Inspectoratului de poliție Centru al Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău l-au încătuşat pe strada Pietrarilor, fiind escortat la Inspectorat pentru audieri, dar şi la Dispensarul Republican de Narcologie. În cadrul audierilor preliminare, suspectul a recunoscut că este consumator de droguri, iar pachețelele depistate în buzunar urmau să fie realizate.

Substanţele narcotice au fost sigilate şi expediate în laborator pentru a fi expertizate. În dependenţă de rezultate, suspectul riscă să fie cercetat penal pentru consum de droguri şi distribuirea lor.

În acest context, oamenii legii întreprind măsuri speciale de investigare pentru a constata originea substanțelor narcotice, precum şi complicitatea altor persoane în acest caz.

Conform prevederilor legislației penale în vigoare, persoana este pasibilă de pedeapsă sub formă de  amendă de la 12.000 la 18.000 de lei sau închisoare de până la 2 ani.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine