Trei bărbați reținuți în Chișinău pentru furt de calorifere

11_Calorifer_Libertatea.ro
Foto:PC: evz.ro

Trei bărbați cu vârstele cuprinse între 28 și 32 de ani, originari din raionul Făleşti, au fost reţinuți de către o echipă din cadrul Inspectoratului Național de Patrulare, fiind suspectați de comiterea unui furt.

Incidentul s-a produs în dimineaţa zilei de 21 martie, curent, în jurul orei 04:30, pe str. Socoleni din sectorul Rîşcani al capitalei. Agenţii de patrulare au oprit o unitate de transport de model „Renault Megan” pentru defecțiuni depistate la sistemul de iluminare al automobilului, plăcuţa de înmatriculare nu era vizibilă din cauza stratului de noroi depus. Totodată, automobilul prezenta semne de supra-încărcătură.

În rezultatul verificărilor, în portbagajul automobilului poliţiştii au depistat treisprezece calorifere noi. Fiind întrebați de către forţele de ordine despre proveniența acestora, bărbaţii s-au încurcat în declaraţii, fapt ce a trezit suspecţii în comiterea unui furt.

Persoanele au fost escortate la Inspectoratul de poliție Rîșcani pentru stabilirea tuturor circumstanțelor pe acest caz. În scurt timp, poliţia a stabilit că bărbaţii au sustras caloriferele de la o întreprindere comercială din Făleşti, cu scopul de a le comercializa în mun. Chişinău.

Poliția investighează toate circumstanţele comiterii infracţiunii.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine