(video) Odiseea Mămăliga Warriors: Vin, mălai și „căluțul” lor în drum spre Mongolia

FotorCreated
Foto:Teaser: Mămăliga Warriors despre Mongol Rally. PC: colaj #diez

Tinerii aventuriști din echipa Mămăliga Warriors au realizat un teaser despre călătoria lor din 2014 spre Mongolia.

Mongol Rally a fost parcurs de cei patru membri ai echipei (Mihai Focșa — Navigatorul, Oleg Gnilenco — Șoferul Navigatorului, Igor Cepoi — Imortalizatorul și Radu Pozneac — Cheia Sol) „călare pe căluțul” lor pe patru roți, pentru că: „Ce fel de gospodărie fără cal?”, se întreabă ei.

Potrivit spuselor sale, scopul aven­turii este „renaşterea sper­anţei, redescoperirea zorilor feri­cirii pier­dute, refac­erea Dru­mu­lui Mămăligii!”

Cursa lor a început din Londra, trecând prin Belgia, Macedonia, Turcia, Cauzazul de Sud, Iranul și alte regiuni.

Teaser-ul anunță despre un fimuleț mai lung, cu durata de 20 – 40 de minute, care va fi lansat în curând, cel mai probabil în câteva săptămâni, într-un local din Chișinău.

Cei de la Mămăliga Warriors au relatat pentru #diez despre amprenta pe care a avut-o această călătorie asupra lor, în care au cântat, au parcurs un drum lung și au cunoscut mută lume: „Sigur că ne-a marcat această călătorie. Ne-a făcut mai buni. Mai nebuni? E greu de spus, dar a schimbat ceva în fiecare. A fost o călătorie plină de contraste: climaterice (am prins și ninsoare și caldură de 45 grade în pustiu), economice (de la Europa bogată, până la o Asie mai săracă), culturale (aici fără comentarii), ca să te lase neschimbat. De fapt, noi nici nu prea am reușit să înțelegem prea bine ce se petrece atunci, eram ca niște bureți care absorbeam tot și, deja ajunși acasă, am început să rugumăm totul. Putem spune cu siguranță că această aventură ne-a făcut să vrem mai mult, dar data viitoare credem că va fi pe un alt continent”.

Tinerii Mihai, Oleg, Igor și Radu admit posibilitatea repetării acestei experiențe, deja pentru anul viitor.

Iată și trailer-ul lansat de Mămăliga Warriors:

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine