8 recomandări de evenimente pentru joi, 19 martie

beatles
Foto:Found on youtube.com/ Pinterest/ Amy Chaston

Baba Odochia se pare că face o escală la Chișinău și are o întrevedere secretă cu iepurașul de Paști, dar asta nu ne va încurca să vă recomadăm cele mai bune evenimente din Chișinău de joi, 19 martie. Distracție plăcută.

#1. Lecția publică „Armonie în relații sau Cum să ne certăm mai puțin”

 

Pentru Viață
Pentru Viață

Subiectele pe care le vom aborda, vor fi:
– Ce să facem ca să ne certăm mai puțin?
– Cum să ajutăm persoanele descurajate?
– Pot eu să previn suicidul?
– Cum pot deveni voluntar la Linia Antisuicid?
– Celebrarea generației voluntarilor din anul 2014.

La ora 15:00, la B.P.Hașdeu, detalii pe Facebook. 

#2. Totul despre raw-vegani și vegetarieni

 

Raw-vegani
Raw-vegani

O nouă ediție „Sănătatea are Gust”, la care sunt invitați toți cei pasionați de modul sănătos de viață, va avea loc pe 19 martie 2015, la 18:00, la Hotelul Vila Verde, intrarea 200 lei. De această dată, participanții au ocazia de a afla mai multe despre mâncarea raw-vegană și cea de tip vegetarian. Mai multe detalii aici.

#3. Chisinau Toastmasters Meeting [19/3/15]

 

Toastmasters
Toastmasters

Aveți frică de discursurile în public? Sunteți cointeresați să vă dezvoltați abilitățile de comunicare, precum și cele de leadership? Chisinau Toastmasters Club v​ă​ of​e​ră soluția. Aveți oportunitatea să fiți parte din lumea Toastmasters joi, ora 18.45, biblioteca B.P. Hașdeu. Pentru mai multe detalii, accesează pagina de Facebook a evenimentului. Toastmasters International este o organizație de top care are drept scop aducerea comunicării la​​ nivel internațional.

#4. Clear History

 

Clear History
Clear History

Clear History este un spectacol despre trecutul recent al Moldovei, un trecut ce pare a fi total necunoscut tinerei generații și complet ignorat sau poate chiar ascuns cu grijă de către cei din generația-martor al acestor evenimente. La 20:00, la Teatrul Spălătoriei, detalii în eveniment.

#5. Limitless: Voința care te va face invincibil

 

UITe
UITe

Dezvoltarea voinței permite utilizarea eficientă a resurselor, canalizarea energiei și realizarea proiectelor care contează pentru tine. În cadrul acestui training, vom învăța tehnici eficiente de dezvoltare a voinței, factorii care favorizează, dar și împiedică să ne realizăm întregul potențial.

La 18:00, ULIM, aula 102, blocul IV, detalii pe Facebook. 

#6. „Acoustic Vibes” @ Uptown cafe

 

Uptown Cafe
Uptown Cafe

Odată cu venirea primăverii, sufletul dorește ceva ușor, ceva frumos, ceva fresh. Ei uite Uptown cafe vine cu o serie de evenimente primăvăratice cu muzică frumoasă, muzică cunoscută, muzică fresh. Nu ratați, în ziua de joi, data de 19 martie, o nouă colaborare cu Andy Oncea și tânăra și talentata Mihaela Handuca. La 20:00, la Uptown Cafe, detalii în eveniment.

#7. LITTLE FRIDAY. Салат ЦЕЗАРЪ

 

Spălătorie
Spălătorie

ЦЕЗАРЪ – cuib de înțelepciune, шутчь-прибаутчь și muzică tare bună și dansantă!
dont`t gruzeyted, let`s distrayted! La 21:00, la Spălătorie, detalii pe Facebook. 

#8. Concert Wonder City – Lansare de Videoclip

 

Wonder City
Wonder City

Dragi prieteni, după un an de la apariţia formaţiei Wonder City, noi venim cu o invitaţie la concertul de lasare a videoclipului la piesa „Darling”. Chiar dacă e o piesă lirică, o baladă, noi vă promitem că veţi avea parte de o seară energică. Evenimentul se va petrece la Karaoke Concert Hall Atrium, începând cu ora 21:00, loc ce are reputaţia unei ambianţe plăcute şi sunet de calitate. Intrarea e liberă … mai liberă decât Kipelov. Detalii pe Facebook. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine