(vox) „Să nu mai faci așa” – obiceiurile bărbaților care le irită pe femei

collagex
Foto:Ce obiceiuri ale bărbaților sunt detestate de femei

Este bine cunoscut faptul că o relație durabilă este bazată pe stimă, respect, dragoste și grijă. Totuși, există unele lucruri care trebuie analizate înainte de a începe o relație și anume obiceiurile iritante ale partenerului tău.

Bărbații și femeile sunt firi diametral opuse, nu degeaba se spune că bărbații sunt de pe Marte, iar femeile de pe Venus. De aceea, coabitarea pe un teritoriu, mai ales atunci când o relație abia prinde germeni, este, uneori, dificilă. Exercițiul devine și mai complicat atunci când nu poți să accepți unele obiceiuri ale partenerului tău de viață.

Dacă totuși ai decis să împarți cu cineva puținul pe care-l ai și nu știi ce te așteaptă, azi echipa #diez a decis să te ajute și să afle care sunt obiceiurile masculine care le irită pe reprezentantele sexului frumos.

 

Daniela

Daniela Herța

Mă enervează obiceiul bărbaților de a ceda repede și de a renunța fără să lupte, de a se mulțumi cu puținul și de a nu întreprinde ceva mai mult. Asta pentru că, probabil, sunt prea slabi sau prea indiferenți.

 

 

Ana SârbuAna Sîrbu: Mă deranjează obiceiul unor bărbați de a scuipa sau de a fuma în stradă, „obiceiul” de a uita că încălțămintea curată, deodorantul, dușul de dimineață și dinții periați sunt chestii necesare. Mă deranjează obiceiul unor bărbați de a uita că trebuie să deschidă ușa unei femei (chiar dacă e doar o amică), de a ajuta să îi ducă punga și de a uita că față de femei anumite înjurături trebuie evitate.

 

Vladlena Jechiu


Vladlena Jechiu 

Unii sunt foarte lăudăroși, mai sensibili decât ar trebui să fie și ceea ce mă irită cel mai mult e că se apucă de organul genital, le pare ca nimeni nu-i vede, dar se observă.

 

 

Elena BragaElena Braga

Sunt foarte multe obiceiuri ale bărbaților pe care nu le pot suferi: când promit și nu fac, când vor să pară altcineva decât sunt. Nu-mi place când nu se îngrijesc, nu-mi plac băieții care fumează, care merg pe drum și scuipă, care vorbesc vulgar în fața fetelor, care insultă, nu-mi place să văd băieții care duc gențile fetelor.

 

Ana Mârza
Ana Mîrza

Nu știu exact dacă e obicei, dar e o greșeală pe care o repetă mulți bărbați de la noi – „lasă-mă pe mine să-ți duc geanta”.
Nu! Categoric nu! Nu e corect. Nu e frumos. Nu e de bun simț.

 

 

Elena MisacElena Misac: Ma enervează când își scoate ciorapii și îi pune lângă sau sub pat. Astfel, cu timpul, sub pat putem descoperi o bogată colecție de ciorapi murdari. De asemenea, este prea complicat pentru ei să așeze frumos hainele după ce le dezbracă. Eu ador să urmăresc când gătește, doar că niciodată nu rămâne curat după asta.

 

 

Diana Gudumac
Diana Gudumac

Ma enervează bărbații egocentrici și narcisiști, plini de aroganță, cu o atitudine superioară. Par lipsiți de bun simț și superficiali.

 

 

 

Adriana CotovaAdriana Cotovan: Nu pot suporta obiceiul bărbaților de a lăsa vesela nespălată în chiuvetă, dacă mănâncă singuri, mai ceva decât copiii mici. Mă enervează că par să ne ignore atunci când vorbim. Atunci când povestești ceva ei privesc în gol, par absenți și că nu atrag atenția deloc. Și mă enervează că neapărat la orice mâncare trebuie sa fie carne, dacă faci ceva fără carne e sfârșitul lumii și rămân flămânzi. Nu-mi mai place că socot exprimarea sentimentelor drept o slăbiciune.

Taguri: #vox
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine