Un tânăr de 20 de ani și-a jefuit și ucis propria bunică

inchisoare-1363592296
Foto:PC: radioresita.ro

O femeie din satul Bulboaca, raionul Anenii Noi, a fost ucisă chiar de propriul nepot. Oamenii legii au fost alertați în seara zilei de 16 martie de către o vecină a victimei, care a observat dispariția femeii. Aceasta a comunicat polițiștilor despre faptul că ar cunoaște persoana care a comis fapta, semnalmentele acesteia și că bănuitul intenționează să fugă din sat.

De comiterea crimei este suspectat un tânăr de 20 de ani, originar din Bulboaca, care s-a dovedit a fi nepotul femeii ucise. Acesta, anterior, ar fi sustras din casa bunicii sale de 78 de ani, o sumă mare de bani și se afla în vizorul poliției.

Individul a fost anunțat în orientare, polițiștii de patrulare verificând toate unitățile de transport care părăseau localitatea. În aproximativ 15 minute de la primirea apelului, pe traseu, în localitatea Chetrosu a aceluiași raion a fost stopată pentru verificări o mașină de taxi.

Inspectorilor le-a trezit suspiciuni unul din pasagerii automobilului, care se afla în stare de ebrietate și agitat, refuzând să-și spună numele și să dea careva detalii unde se îndreaptă și de unde vine. La fel, individul avea zgârâieturi pe mâini, iar hainele lui erau pline de pete roșii-brune, de culoarea asemănătoare cu cea a sângelui. Asupra suspectului au fost depistați banii sustrași de la victimă.

Tânărul este reținut pentru 72 de ore la Inspectoratul de poliție Anenii Noi, suspectul riscă privare de libertate de la 15 la 20 de ani sau detențiune pe viață.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine