Perchezițiile revin în cazul BEM, Ilan Shor din nou chemat la audieri de CNA

Banca_econpmii_noi
Foto:Banca de Economii, fotografie simbol PC: www.noi.md

Ofiţerii Centrului Naţional Anticorupţie (CNA) au efectuat percheziţii, în această dimineaţă, în câteva oficii ale Băncii de Economii.

Potrivit serviciului de presă al CNA, în această dimineață au avut loc percheziții în mai multe cauze legate de Banca de Economii, inclusiv în oficiile Consiliului de administrație BEM. Mai multe persoane sunt audiate în acest moment, inclusiv fostul preşedinte al consiliului de administratie BEM Ilan Shor, informează UNIMEDIA.

În total au fost efectuate 8 percheziții.

Potrivit Timpul, după o audiere de câteva ore, omul de afaceri Ilan Shor a părărsit sediul Centrului Național Anticorupție. La plecare, acesta a refuzat să dea mai multe detalii privind perchezițiile din această dimineață de la domiciliul său. De asemenea, businessmanul nu a spus nici care e statutul său în dosarele privind creditele neperformante acordate de Banca de Economii și Banca Socială

Amintim că, CNA şi Procuratura Anticorupţie au efectuat în ziua de 6 februarie percheziţii la casa omului de afaceri Ilan Shor. Verificările au avut loc în cadrul a două dosare. Este vorba despre o cauza penală deschisă pentru abuz în serviciu, în cazul Bancii Sociale și dosarul de la BEM, deschis pentru încălcarea regulilor de creditare.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine