Un minor a fost reţinut în timp ce transporta peste 3 tone de alcool etilic

politia
Foto:Minor reţinut în timp ce transporta peste 3 tone de alcool etilic PC: foto simbol tion.ro

Un adolescent în vârstă de 17 ani, originar din raionul Ialoveni, a fost reținut după ce polițiștii au depistat că acesta transporta aproximativ 3.500 litri de alcool etilic. Tânărul nu este la prima abatere de acest gen.

La 13 martie, curent, între satele Șipoteni şi Bahmut din raionul Călăraşi, inspectorii de patrulare au stopat pentru verificări un camion de model „Kamaz”. În timpul verificării actelor, poliţiştii au depistat mai multe nereguli legate de starea tehnică şi actele automobilului.

Totodată, s-a constatat că la volanul vehiculului se află un adolescent în vârstă de 17 ani, originar din raionul Ialoveni. Pentru polițiști era suspect faptul că din direcţia maşinii venea un miros puternic de alcool. Urmare a cercetărilor, în caroseria semiremorcii a fost depistat un rezervor camuflat, în care se transportau ilicit aproximativ 3.500 litri de alcool etilic.

 

Minor reţinut în timp ce transporta peste 3 tone de alcool etilic PC: igp.gov.md
Minor reţinut în timp ce transporta peste 3 tone de alcool etilic PC: igp.gov.md

Adolescentul nu a oferit multe detalii, spunând doar că marfa nu-i aparţine şi că a fost rugat de cineva să o transporte. În aceste condiţii, camionul a fost reținut și escortat la Inspectoratul de Poliţie Călăraşi până la elucidarea tuturor circumstanțelor pe acest caz.

De menţionat, tânărul respectiv nu este la prima abatere de acest gen. Acesta, la 20 ianuarie, curent, a fost reţinut de poliţişti după ce în maşina pe care o conducea, fără permis de conducere, au fost depistate trei tone de alcool fără acte de provenienţă.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine