Sâmbătă se promit îmbrățișări egale cu numărul de cifre de după virgula de la Pi (π)

freehugs
Foto:Fotografie de la prima ediție de Free Hugs din 2015

Evenimentul preconizat pentru 14 martie (3,14), de Ziua Internațională a constantei Pi, este amânat pentru data de 21 martie, din cauza condițiilor meteo nefavorabile, la ora 16:00, în scuarul Catedralei – o nouă ediție de îmbrățișări gratuite (Free Hugs) cu multe surprize.

„Când transmitem energia noastră prin îmbrăţişare, cu siguranţă propriile noastre forţe cresc.” Pornind de la acest citat, câteva asociații de tineri activi și cu inițiativă și-au propus să producă o „bombă de energie pozitivă” în Scuarul Catedralei, la data de 14 martie, ora 16:00, iar participanții vor pleca de acolo mult mai puternici și motivați. Acest frumos mijloc de martie va fi marcat de cea de-a doua ediție a evenimentului Free Hugs, care promite a fi mult mai interesantă și captivantă ca precedenta.

Vedeți aici cum a fost la prima ediție de Free Hugs din 2015

Organizatorii au pregătit un program care are următoarea formă:

16:00 – 16:30 – Înregistrarea participanților și distribuirea foilor „FREE HUGS”;
16:30 – 18:30 – Desfășurarea activităților distractive și plăcute ( care vor ține de îmbrățișări);
18:30 – 19:00 – poze și interviuri;
19:00 – 20:00 – Concert dat de trupa MIRIAM & WONDER CITY cu muzică rock și cover pop.

 

IMG_5331
Fotografie de la prima ediție de Free Hugs din 2015

Evenimentul se va petrece într-o atmosferă agreabilă, aceasta fiind determinată de prezența lumânărilor, a lampioanelor decorative, dar și de prezența dvs.. Toți participanții vor lua parte la o tombolă unde se vor oferi cadouri din partea partenerilor.

Scopul acestui eveniment ține nemijlocit de sensibilizarea comunității în vederea promovării schimbării de mentalitate și de atitudine față de tot ce ne înconjoară, dar și de transmitere a fericirii de la om la om prin intermediul îmbrățișărilor.

Mai multe despre eveniment vedeți pe Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine