Incident la Buiucani! Un tânăr a jefuit în plină stradă o femeie

louis-vuitton-purse
Foto:PC: glambistro.com

Un tânăr de 20 de ani, originar din Chișinău, a fost reținut de poliție, după ce a jefuit o femeie în plină stradă. Incidentul s-a produs la 6 martie, curent, în jurul orei 23:00, pe str. N.Costin din sectorul Buiucani.

O femeie de aproximativ 45 de ani care locuiește în sectorul respectiv se deplasa spre domiciliu. La un moment dat, aceasta a fost agresată fizic, fiind lovită cu pumnii în față de un tânăr care i-a sustras geanta și s-a îndreptat într-o direcție necunoscută.

Datorită faptului că femeia a reușit să rețină semnalmentele suspectului și a anunțat imediat forțele de ordine, acesta a fost reținut pe urme fierbinți și încătușat de o echipă mobilă de patrulare. Tânărul nu este la prima abatere de acest gen.

Cazul este investigat de poliție. Dacă va fi găsit vinovat, suspectul riscă să fie atras la răspundere pentru „Jaf”, pentru care legea penală a Republicii Moldova prevede o pedeapsă sub formă de amendă în mărime de la 200 la 500 unități convenţionale sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau închisoare de la 2 la 5 ani.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine