Fashion Weekend, ediţia primăvară 2015: Colecții noi și designeri talentați

54857fad90737
Foto:PC: dininima.md

La cea de-a VII-a editie, evenimentul tradițional DIN INIMĂ Fashion Walk ia amploare, devenind Fashion Weekend. În această primăvară, două zile întregi sunt rezervate exclusiv brandurilor autohtone.

În această primăvară, două zile întregi sunt rezervate exclusiv brandurilor autohtone. Pe 14 și 15 martie, începând cu ora 17.00, Sala cu Orgă se va transforma într-un veritabil „catwalk”.

150 de personalități vor defila în creațiile a 33 de designeri autohtoni, participanți la DIN INIMĂ Fashion Weekend 2015. Evenimentul este organizat de către Asociația Patronală a Industriei Ușoare din Moldova (APIUS), în parteneriat cu Asociaţia Femeilor Antreprenoare din Moldova (‪AFAM) şi susţineţerea USAID CEED II, sub patronajul Ministerului Culturii. Ca şi la fiecare ediţie, DIN INIMĂ Fashion Walk este organizat cu susţinerea Primei Doamne, Margareta Timofti.

Doina Nistor, director USAID CEED II: „Anul acesta am decis că evenimentul va dura două zile, pentru a oferi publicului prilejul de a cunoaște mai multe branduri autohtone, iar producătorilor – ocazia de a-și promova colecțiile de articole vestimentare, încălțăminte și accesorii. Un alt motiv pentru extinderea evenimentului este faptul că Fashion Walk și-a demonstrat eficiența: participanții edițiilor anterioare se bucură de popularitate, iar consumatorul local are tot mai multă încredere în produsele moldovenești de calitate. DIN INIMĂ a devenit deja un brand cu renume național, care aduce sub umbrela sa mărcile autohtone demne de atenția publicului.

 

1513779_940547122656285_4268350719649072475_n

Anul acesta, pe 14 – 15 martie, evenimentul va purta denumirea „Prinde Viaţă Fashion Weekend 2015”. Evenimentul implică multă solidaritate şi deschidere şi din partea companiilor partenere, care pun preţ pe dezvoltarea şi promovarea produselor made in Moldova.

Evenimentul va reuni atât colecțiile designerilor  consacrați, precum Eugen Hudorojkov, Georgette, Sekana, Creme Brulee, Vestline, cât și ale creatorilor noi, cu viitor promițător, precum: Kheops, Goreea, Folks, Etnopera, Ludmila Storojuc, Polina Hasanova, Olea by Divero, Le parole.

Monica Babuc, Sanda Filat, Grigore Belostecinic, Olia Tira – sunt doar câteva din cele 150 persoane publice, care s-au angajat să prezinte cu mândrie noile ținute, susținând astfel dezvoltarea industriei textile în Republica Moldova

În prima zi a evenimentului publicul va putea admira colecțiile de primăvară, pline de culoare și stil de la Kheops, Goreea, Lia Fia, Nanetty, Hîncu, Creme Brulee, Ponti, Georgette, Tricon, My Revival, Cristina, Sekana, Ionel, Zorile, L’ame de la femme, Julia Allert, L’atiana, Sandi și Divero.

În cea de a doua zi de Fashion Weekend, pe podiumul DIN INIMĂ vor putea fi admirate cele mai recente colecții de la Malena, Folks, Etnopera, Malcom, Ludmila Storojuc, Seline, Polina Hasanova, Maxi Kids, VB, Irka Shoes, Alina Bradu, Brio Exclusive, Irina Ulianovschi, Olea by Divero, Raquette, O’Blanc, Le Parole și EHO.

Evenimentul va avea loc la Sala cu Orgă, începând cu ora 17.00. Biletele sunt deja puse în vânzare la casele Sălii cu Orgă și pot fi procurate la prețul de 250 de lei. Biletele VIP costă 350 de lei și includ participarea la evenimentul de networking, care va avea loc la Hotelul Codru, după show. Biletele pot fi găsite pe ITicket sau pot fi rezervate la nr. de telefon: 060 879 444. Din momentul rezervării aveți 24 de ore la dispoziție pentru a le achita.

 

bilete_back_9

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine