Legendarul Armin van Buuren vine la Chișinău. Cât te costă un bilet la eveniment?

armin-van-buuren-2013
Foto:PC: edmlounge.com

În premieră la Chișinău, legendarul DJ de muzică trance Armin van Buuren, unicul artist care a fost desemnat de 5 ori DJ#1 din lume, vine cu un show exclusiv în cadrul turneului său mondial din anul 2015.

Acesta va concerta la Chișinău la invitația unui operator de telefonie mobilă. Marele eveniment se va desfășura duminică, 31 mai, ora 17:00 la centrul de expoziții MoldExpo.

Bilete pentru eveniment pot fi procurate începând cu 12 martie, fanii legendarului DJ având la dispoziție una din cele 3 zone, în funcție de preferințe: zona FAN, amplasată în fața scenei, zona VIP, pentru o experiență deosebită sau zona MAIN. Prețul biletelor variază de la 200 la 1.300 de lei.

Declarat de 5 ori „cel mai bun DJ al lumii”, Armin van Buuren se află din 2007 până în prezent în topul preferințelor publicului ascultător de trance. Cu o carieră începută în 1995, Armin van Buuren este printre puținii DJ care au primit o nominalizare la Grammy, în această listă scurtă fiind incluși alături de el Tiesto, Paul van Dyk și BT (Brian Wayne Transeau). Piesa care i-a adus nominalizarea este „This Is What It Feels Like”, melodia intrând în cursa pentru Grammy în 2014. DJ-ul în vârstă de 37 de ani este, de asemenea, primul artist de muzică house care s-a clasat pe prima poziție în topul albumelor din Olanda, discul care i-a adus această performanță fiind „Imagine”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine