CNTM angajează un expert independent pentru elaborarea Indexului de Tineret

1425590_10151999542286745_1092288282_n
Foto:PC: Facebook/Consiliul Naţional al Tineretului din Moldova

Consiliul Național al Tineretului din Moldova (CNTM) angajează un expert independent pentru elaborarea Indexului de Tineret, coeficient ce va reflecta situația tinerilor pe mai multe domenii social-economice și va sta la baza politicilor de tineret bazate pe evidență.

Durata contractului este de 15 zile (13 – 31 martie). Indexul va fi axat pe șase domenii prioritare pentru domeniul de tineret: (i) participarea tinerilor, (ii) angajare, (iii) sănătate, (iv) antreprenoriatul în rândul tinerilor, (v) comportament riscant și violență, (vi) educație.

Responsabilități:

# analiza datelor statistice dezagregate privind domeniul de tineret prin prisma mecanismelor de monitorizare și evaluare a sectorului;
# consultarea documentelor de evidență a instituțiilor/organizațiilor de profil, inclusiv a centrelor de analiză, a instituțiilor educaționale, a think-tankurilor etc.;
# consultarea indicatorilor specifici cu Coordonatorul de M&E a CNTM; definitivarea variantei finale a setului de indicatori integrați pe tematici de monitorizare;
# elaborarea variantei finale a Indexului de Tineret care va include informații și date statistice pentru toate categoriile de indicatori menționați în metodologie.

Termenii de referință ai poziției pot fi accesați aici.

Dosarul de aplicare va fi transmis până în data de 12 martie 2015, prin e-mail, la cntm.corespondenta@gmail.com cu mențiunea „Expert independent în elaborarea Indexului de Tineret ”.

Pentru întrebări de clarificare, vă rugăm să contactați coordonatorul pe domeniul Dezvoltării Instituționale CNTM, Nicolai Loghin, la adresa de e-mail nicolai.loghin@cntm.md sau la numărul de telefon +373 22 233 088.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine