Noi cursuri online pentru prima lună a primăverii lui 2015

student girl studying at school

Pentru că e început de primăvară, anotimpul reînvierii și noilor forțe, ți-am pregătit o nouă listă de cursuri destinate oamenilor cu diferite gusturi.

Cursurile din acest articol sunt destinate începătorilor în programare, matematicienilor, viitorilor medici sau, pur și simplu, persoanelor care doresc să obțină noi cunoștințe în domenii necunoscute. Îți urăm o primăvară cât mai productivă în acest sens și învață cât mai bine ceea ce ți-ai propus.

 

#1. Teoria Probabilității

 

PC: whatweknowsofar.com
PC: whatweknowsofar.com

Cursul începe pe 2 martie
Durata: 8 săptămâni
Limba de predare: engleză
Organizatorii: Universitatea Pennsylvania

Prin acest curs introductiv vei vedea cum s-a ajuns la teoria modernă și axiomatică a probabilității. Deși este un subiect mai mult tehnic, materialul cursului este prezentat prin prisma contextului istoric amplu și glorios, teoria matematică fiind reînviată cu ajutorul aplicațiilor frumoase, inspirate din viața de zi cu zi. Cei care vor studia cursul vor fi surprinși de modul în care sunt numărate buletinele de vot în ziua alegerilor, de nebunia gamblingului, de veștile proaste în moartea genelor și de alte elemente interesante luate exclusiv din viață.

 

#2. Cum gândește un student

 

PC: uclan.ac.uk
PC: uclan.ac.uk

Cursul începe pe 2 martie
Durata: 6 săptămâni
Limba de predare: engleză
Organizatorii: Universitatea Vanderbilt

Acest curs explorează modul în care profesorii influențează gândirea elevilor/studenților în sălile de clasă. De asemenea, vor fi studiate instrumentele care ajută la dezvoltarea pârghiei gândirii studenților, a ideilor lor, percepțiilor și neînțelegerilor.

 

#3. Un ghid al literaturii australiene

 

PC: photodujour.com/
PC: photodujour.com

Cursul începe pe 2 martie
Durata: 6 săptămâni
Limba de predare: engleză
Organizatorii: Universitatea Australiei de Vest

Acest curs introductiv scurt îți va vorbi despre bogata și deosebita literatură universală, o lume plină de forme antice și moderne de scriere despre un continent cu regiuni variate. Explorează lucrările scriitorilor care s-au dedicat imaginativ priveliștilor unice ale Australiei și istorie poporului țării.

 

#4. Leadershipul internațional și comportamentul organizațional

 

PC: wheel.ie
PC: wheel.ie

Cursul începe pe 6 martie
Durata: 6 săptămâni
Limba de predare: engleză
Organizatorii: Școala de Management „Bocconi”

Dezvoltă-ți competențele culturale pentru a obține calități de lider în mediile internaționale, colaborând cu diverse echipe. Studiile despre comportamentul organizațional îți vor oferi minunata oportunitate de a-ți dezvolta abilitățile de leadership și să reflectezi asupra tendințelor tale de comportament.

 

#5. Code Yourself! Introducere în programare

 

PC: financeandcareer.com/
PC: financeandcareer.com

Cursul începe pe 9 martie
Durata: 5 săptămâni
Limba de predare: engleză
Organizatorii: Universitatea de Edinburgh în colaborare cu Universitatea ORT din Uruguai

Un alt curs din multitudinea de ore dedicate începătorilor în programare. Dacă îți dorești să-ți încerci forțele în acest domeniu, cursul dat e creat special pentru tine. În cadrul acestuia vei avea idee de unde să începi. Vei învăța să programezi în Scratch, un limbaj vizual de programare ușor de utilizat. Cel mai important este că acest curs își va prezenta principiile fundamentale ale informaticii și te va ajuta să-ți dezvolți gândirea unui inginer de softuri.

 

#6. Semne Vitale: Cum să înțelegi ce-ți spune corpul

 

PC: cdn.isciencetimes.com/
PC: cdn.isciencetimes.com

Cursul începe pe 16 martie
Durata: 6 săptămâni
Limba de predare: engleză
Organizatorii: Universitatea Pennsylvania

Semnele vitale, cum ar fi bătăile inimii, tensiunea arterială, temperatura corpului, durerea, comunică informație importantă despre starea fiziologică a corpului uman. În cadrul acestui curs vei explora principiile anatomice și fiziologice, care îți vor permite să sistematizezi cunoștințele tale despre funcționalitatea corpului uman. De asemenea, îți vor fi demonstrate cele mai potrivite tehnici de măsurare a semnelor vitale.

 

#7. Arhitectura aplicațiilor web

 

PC: appthena.com
PC: appthena.com

Cursul începe pe 16 martie
Durata: 6 săptămâni
Limba de predare: engleză
Organizatorii: Universitatea de New Mexico

Acest curs explorează dezvoltarea arhitecturii aplicațiilor web dintr-o perspectivă inginerească. Până la sfârșit de curs vei fi capabil să faci design, să dezvolți și să lansezi aplicații web moderne; să înțelegi componentele arhitecturale ale aplicațiilor web și cum acestea se intercalează; să folosești framework-ul Ruby on Rails; să înțelegi practicile ingineriei moderne de softuri.

 

#8. Bazele fundamentale ale procesării imaginilor digitale și video

 

PC: spacetelescope.org
PC: spacetelescope.org

Cursul începe pe 30 martie
Durata: 12 săptămâni
Limba de predare: engleză
Organizatorii: Universitatea de Nord-Vest

Prin acest curs îți vor fi oferite perspectivele matematice pentru a descrie și a analiza imaginile digitale și video precum semnale în 2D, chiar 3D, în domeniile spațiale, spațio-temporale și de frecvență. Vei învăța nu doar teoria din spatele sarcinilor de procesare fundamentală, dar vei fi instruit cum să le îndeplinești într-o manieră singură, utilizând tehnici și instrumente necesare.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine