Susține cauza nobilă a campaniilor de caritate ale lunii martie, purtând un mărțișor

martisor
Foto:Campaniile de caritate din 2015 cu tematica Mărțișorului, PC: timpolis.ro

Sunt zile numărate până la sosirea primăverii, iar tu o poți omagia purtând un mărțișor – simbol al reînvierii naturii, purității și dragostei. Iată de ce, #diez te îndeamnă să procuri mărțișoare de la organizații care le creează pentru promovarea și îndeplinirea unor scopuri caritabile. Susține cauza nobilă a ONG-urilor din țară.

#1. Organizația de Caritate „Filocalia”

 

Mărțișoarele crate de voluntarii și beneficiarii ONG-ului „Filocalia”, PC: Facebook
Mărțișoarele crate de voluntarii și beneficiarii ONG-ului „Filocalia”, PC: Facebook

ONG-ul particpă la Târgul caritabil și speră ca chișinăuienii să se implice la acțiunea caritabilă ce va susține bătrinii care și-au pierdut speranța că cineva le mai poate bate la ușă. Bravii voluntari și beneficiari ai Filocaliei au pregătit felicitările și mărțișoarele handmade pentru târgul care se desfășoară în perioada 23 februarie – 01 martie în magazinul Linella de pe str. Dumeniuc 12, în fiece zi, între orele 14.00 și 20.00. Cine dorește să procure un cadou simbolic cu ocazia sosirii primăverii pentru persoanele dragi, și astfel, să ajute un bătrân, se poate apropia la acest târg sau la oficiul ONG-ului ce se află pe str. Sfatul Țării/27, oficiul 12 sau să apeleze la numărul de telefon 060193662.

 

#2. HOSPICE Angelus Moldova

 

Cardurile de felicitare marca HOSPICE Angelus Moldova, PC: Facebook
Cardurile de felicitare marca HOSPICE Angelus Moldova, PC: Facebook

Prima organizație ce oferă îngrijire paliativă în Moldova te invită să susții cauza sa nobilă și să procuri mărțișoare. Donația minimă pentru un card de felicitare constă în 35 – 40 de lei, iar pentru un mărțișor – de 15 lei. Poți găsi mărțișorul la sediul HOSPICE Angelus de pe str. A. Mateevici, 46 sau la Uptown Cafe, care se află pe str. Pușkin, 10. Mai multe detalii poți găsi în evenimentul creat de organizație. Fiecare mărțișor sau felicitare procurată ne ajută să fim mai aproape de pacienții terminali, aflați în îngrijirea HOSPICE.

 

Lista urmează a fi completată!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine