(foto, video) Dragobetele a adunat oamenii frumoși la un concert acustic

main
Foto:Atmosfera prietenoasă și romantică a concertului acustic de Dragobete

Deși ar părea că Dragobetele nu este prea popular în Republica Moldova, sărbătoarea s-a bucurat de un succes enorm în rândurile tinerilor pe data de 24 februarie.

Șirul de evenimente organizate pentru celebrarea Dragobetelui a culminat cu un concert acustic la Uptown.

Cei care au petrecut seara în local, s-au bucurat de o atmosferă pe cât de romantică, pe atât de prietenoasă. Cele patru vedete ale serii, și anume Laura Bodorin, Eugen Cochin, Dinu Pîrgari și Vasile Vîsoțchi, au bucurat oaspeții prezenți atât cu piese deja bine cunoscute în lume, cât și cu creații proprii.

 

Vedetele serii
Vedetele serii

„Concertul a fost incendiar, cum și era de așteptat. Băieții foarte talentați și cu un ritm nebun m-au făcut să mă simt ca în cele mai nebune concerte live ale starurilor. A fost minunat și m-am simțit liber”, s-a expus un oaspete al evenimentului, Ruxandra Ghimp.

În această seară am aflat că Uptown susține prima organizație ce oferă îngrijire paliativă în Moldova HOSPICE Angelus. Astfel, Andrei Ciobanu și-a îndemnat oaspeții să susțină și ei la rândul lor ONG-ul, procurând mărțișoare ce pot fi găsite în cafenea.

 

Andrei Ciobanu și băieții
Andrei Ciobanu și băieții

Și într-adevăr, atmosfera prietenoasă a dominat, întrucât la acest concert acustic au venit, în mare parte, persoane care cunosc evoluția celor patru interpreți și puteau să spună mai multe despre evoluția lor. „Îl cunosc pe Eugen deja de mult timp și astăzi am observat cât de tare s-a schimbat vocea lui. A devenit mai puternică, poate chiar mai matură. Concertul a fost formidabil, cu un sunet calitativ”, a spus un alt oaspete al evenimentului, Diana Erhan.

 

Dinu Pîrgari și Eugen Cochin
Dinu Pîrgari și Eugen Cochin

Băieții au început concertul cu un element mai neobișnuit: imprimarea unei bucăți de piesă cu chitară și voce, apoi transpunerea peste aceasta a sunetului live. Urmărește pozele și un video de la concertul acustic și vino mai des să celebrezi într-o atmosferă frumoasă.

 

 

Laura Bodorin
Laura Bodorin
Elementele decorative ale cafenelei
Elementele decorative ale cafenelei
Oaspeții serii
Oaspeții serii
Vedetele serii
Vedetele serii
Mărțișoare de la HOSPICE Angelus Moldova
Mărțișoare de la HOSPICE Angelus Moldova
Oaspeții serii
Oaspeții serii
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine