A fost lansată prima platformă care te ajută să dai și să primești sfaturi utile

offf
Foto:Sfaturi utile

Pe 23 februarie a fost lansată platforma online dedicată în întregime sfaturilor utile. Aceasta tinde să conecteze persoanele, pentru a le permite să primească și să ofere mici îndrumări.

Trei tineri pasionați de inițiative online au decis să creeze o platformă, care ajută utilizatorii să dea sau să primească sfaturi, cât și să urmărească conținutul și temele de top în care sunt buni la sfătuit. Sfaturi.md oferă cele mai bune sfaturi pe un anumit subiect de la persoanele care au deja experiență în acel domeniu și pot oferi informații utile de la caz la caz.

Platforma se prezintă a fi una simplă, ușor de utilizat atât pe calculator, cât și pe telefonul mobil sau tabletă, cu posibilitatea de a urmări întrebările referitoare la interesele fiecăruia. De asemenea, platforma oferă 3 tipuri de notificări: când a răspuns cineva la întrebarea ta, când a apreciat cineva întrebarea ta și când a apreciat cineva sfatul tău.

 

Ajută cu un sfat
Ajută cu un sfat

Toți cei interesați sunt așteptați să se înregistreze pe noua platformă, să ceară sfaturi și, desigur, să împartă din experiența proprie. Ce sfaturi se pot cere? Orice, dacă nu s-a cerut deja sfat pentru nevoile respective de către alți membri, caz în care ești rugat să urmărești sfaturile propuse, să apreciezi sau să neglijezi sfaturile date și să ceri o actualizare dacă consideri că este nevoie de sfaturi noi.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine