Tinerii pianiști au șansa să-și lanseze propriul album, participând la un concurs internațional

big_thumb_8cc822ff72e446fca96580e4d35eab85
Foto:Foto simbol PC: wallpaperup.com

Dacă ești pasionat de pian și visul tău este să ai o performanță Live pe marile scene ale lumii, participă la competiția Julian Cochran 2015.

Competiția pentru pianiști Julian Cochran 2015 este un concurs internațional care se desfășoară online. Abilitățile de care trebuie să dispună orice participant: sensibilitate, imaginație muzicală și abilitatea interpretării.

Julian Cochran este un compozitor cunoscut prin talentul său de a interpreta în moduri originale operele lui Prokofiev, Ravel, Liszt, Frederic Chopin, dar și prin compozițiile personale deosebite.

Competiția se va desfășura online, iar participarea în cadrul acesteia este gratuită. Nu există limită de vârstă pentru înregistrare. Înregistrarea constă în două etape:

# Completarea formularului de înregistrare până la 28 februarie, 2015;
Completând formularul, fiecare participant va trebui să selecteze un repertoriu pe care îl va modifica. Acesta va dura 35 de minute și va cuprinde două părți:

1. O selecție a compozițiilor lui Julian Cochran (15 – 20 min.);
2. O selecție a altui compozitor, aleasă de participant (până la 15 min.).

# Următoarea etapă este încărcarea înregistrării pe pagina profilului creat, până pe 31 iulie, 2015.

Rezultatele competiției vor fi anunțate pe 31 august, 2015, pe site-ul oficial al competiției.

Câștigătorul va beneficia de o sesiune de înregistrări și crearea unui album solo la Polish Radio’s Witold Lutosławski Concert Studio în Varșovia. Albumul va fi lansat în decembrie 2015, iar în martie 2016 va avea loc un concert de promovare a albumului. Câștigătorul va primi 200 de copii ale albumului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine