Doi tineri din Bălți reținuți, în flagrant, în timp ce furau bunuri dintr-un automobil

shutterstock_69137479
Foto:PC: nypost.com

Doi tineri cu vârstele de 19 respectiv 21 de ani, din localitatea Heciul Nou, raionul Sîngerei, au fost reținuți în flagrant în timp ce sustrăgeau bunuri dintr-un autovehicul de model „Ford”, parcat în curtea blocului.

Incidentul a avut loc pe 19 februarie, în jurul orei 23:55, pe o stradă din municipiul Bălți. Tinerii au fost reținuți de o echipă de patrulare pedestră din cadrul Regimentului de patrulare Nord al INP.

Inițial, acești tineri au fost suspectați de locatarii blocului de acțiuni dubioase și, respectiv, în mod de urgență, au apelat la ajutorul poliției. Astfel, în rezultatul reacționării prompte a inspectorilor de patrulare, suspecții au fost prinși chiar în timp ce scoteau din mașină un casetofon de model „Midzu”, o funie de tractare și rogojini auto.

La apariția polițiștilor, tinerii au încercat să se eschiveze de la fața locului, dar au fost reținuți și referiți Inspectoratului de Poliție Bălți pentru atragerea la răspundere.

Dacă vor fi găsiți vinovați, tinerii riscă amendă în mărime de până la 6.000 de lei sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 120 la 240 de ore, sau închisoare de până la 2 ani.

 

PC: igp.gov.md
PC: igp.gov.md
PC: igp.gov.md
PC: igp.gov.md
PC: igp.gov.md
PC: igp.gov.md
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine