(video) Nicoleta Nucă a lansat videoclipul la noua sa piesă „Nu sunt”

nicoletanuca
Foto:Nicoleta Nucă a lansat videoclipul la piesa „Nu sunt”. PC: captură foto YouTube

Tânăra interpretă Nicoleta Nucă, originară din Moldova, a lansat azi, 18 februarie, un videoclip la piesa numită „Nu sunt”.

Piesa a fost compusă de echipa The Farmers, iar videoclipul a fost filmat în București, timp de două zile, cu echipa lui Khaled Mokhtar.

Cu un mesaj emoționant, transmis de o voce deosebită, videoclipul descoperă frumusețea și senzualitatea artistei.

Despre impresiile și emoțiile sale, artista a spus pentru #diez: „Sunt foarte fericită și satisfăcută de rezultatul final. Pe platou a fost foarte frig, în special în hală – erau, cred, 2 – 3 grade, dar a fost, oricum, o experiență frumoasă și nouă și sper să nu fie nici pe departe ultima.”

Cât despre planurile sale pentru viitorul apropiat, Nicoleta Nucă a afirmat: „Deocamdată, vreau să culeg roade din lansarea primului single. În rest, ce va urma pe viitor, dacă va fi totul așa cum îmi imaginez și îmi doresc, va afla despre asta multă lume.”

 

 

Nicoleta Nucă s-a evedențiat de curând, prin participarea la concursul muzical din România „X Factor”. În cadrul competiției a evoluat pe scenă, interpretând piesele „This is man world” de James Brown, Say Something” de A Great Big World & Christina Aguilera, „România” de Adrian Daminescu, „Edge of Glory” de Lady Gaga, „Chandelier” de Sia și în cea de-a treia semifinală: duet cu Florin Ristei „One sweet day” de Mariah Carey & Boyz II Men și „Something is got a hold on me”, de Etta James.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine