7 recomandări de evenimente pentru joi, 19 februarie

chinese
Foto:Found on etsy.com

În scurt timp se termină și luna februarie, însă joi, se sărbătorește prima zi din noul an chinezesc, așa că, echipa #diez vă spune: „La mulți ani”

#1. Clubul de presă din Chișinău

 

Clubul de presă
Clubul de presă

Discuții despre Proiectul de lege nr. 240, privind modificarea şi completarea Codului audiovizualului, menit să asigure transparența proprietății mass-media. La ora 16:00, la Tratorria della Nonna, detalii în eveniment. 

#2. Anul Nou Chinezesc 2015 

 

Anul Nou Chinezesc
Anul Nou Chinezesc

Sărbătoriți Anul Nou chinezesc la Oriental House, la ora 18:00, intrarea 150 lei, detalii pe Facebook.  

#3. Jazz and Painting 

 

Jazz and Painting
Jazz and Painting

19 februarie, ora 18:00, Sala cu Orgă, Chişinău, Concert de muzică jazz and painting, detalii în eveniment.

#4. Aventurile a doi IT antreprenori suedezi în Ucraina 

 

Generator Hub
Generator Hub

Generator Hub te invită să-l cunoști pe unul din cei doi aventurieri antrerenori suedezi ce au hotărât să deschidă o companie IT în Ucraina.
De ce anume Ucraina, cum le-a reușit să deschidă 3 oficii, să angajeze peste 100 de persoane în doar 2 ani, vei afla dacă vii, joi 19 februarie, la ora 19.00 la Generator Hub. Înscrierea se face pe Facebook. 

#5. Uneducated 

 

Uneducated
Uneducated

Spectacolul Uneducated propune o incursiune în cum arată astăzi procesul educațional pornind de la pernă, plapumă și ștergar- obligatorii pentru a putea face primii pași în grădiniță, trecînd prin examenul de bacalaureat care devine un bun de lux (nu oricine își permite să și-l ia), pînă la lucrarea de licență cumpărată online pentru ca în final să nu ne rămînă decît să ne cumpărăm și locul de muncă. La ora 19:00, la Teatru Spălătoriei, detalii despre spectacol. 

#6. Chisinau Toastmasters Meeting February, 19th 2015 

 

Chisinau Toastmasters
Chisinau Toastmasters

Aveți frică față de discursurile în public? Sunteți cointeresați să vă dezvoltați abilitățile de comunicare, precum și cele de leadership? Chisinau Toastmasters Club v​ă​ of​e​ră soluția. Aveți oportunitatea să fiți o parte din lumea Toastmasters, joi, ora 19:00, biblioteca B.P. Hasdeu. Pentru mai multe detalii accesează pagina de Facebook a evenimentului. Toastmasters International este o organizație de top care are drept scop să aducă comunicarea la​​ nivel internațional.

#7. Little Friday 

 

Little friday
Little friday

Muzică dansantă de peste hotare, aleasă cu grijă de rezidentele Teatrului-spălătorie: Anetta Mona Chișa (România) și Lucia Tkáčová (Slovacia). La ora 21:30, la Spălătorie, detalii în eveniment.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine