La Chișinău va avea loc Campionatul Moldovei de puzzle la viteză

229008_slider-istock_000017949870large1
Foto:PC: small2tall.files.wordpress.com

Pe 21 februarie, la Chişinău, în incinta Centrului Republican pentru Copii şi Tineret ARTICO, la ora 12:00 va avea loc Ediţia a II-a a Campionatului Moldovei de puzzle la viteză – Sporter Weekend „Puzzle Day Castorland”.

Regulile de participare sunt foarte simple:

– Echipe formate din 4 persoane;
– Un puzzle alcătuit din 500 de detalii (aceeași imagine pentru toate echipele);
– Limita de timp – 2 ore;
– Va învinge echipa care va asambla puzzle-ul cel mai repede. Vor fi premiate primele trei colective.

De remarcat că la Campionatul de puzzle la viteză pot participa toţi doritorii. Nu există nici limită de vârstă: amatorii de puzzle de la 7 ani vor concura în competiția generală, iar pentru copiii de până la 7 ani va fi organizat un colțișor special. Participarea la Campionat este absolut gratuită.

Pentru a participa la Ediţia a II-a a Campionatului Moldovei de puzzle la viteză este necesar de a te înregistra în prealabil, completând următorul formular.

Jocul de puzzle este una din cele mai interesante posibilități de a petrece timpul liber în sânul familiei. În plus, este şi un lucru util. Această ocupație dezvoltă excelent gândirea logică, atenția, memoria, imaginația, motorica mâinilor şi învaţă de a percepe corect raportul unei părţi la un tot întreg. Asamblarea puzzle-urilor la viteză poate fi atribuită la o categorie aparte de sport, întrucât deja de câteva decenii în Europa şi în întreaga lume sunt organizate campionate care întrunesc sute de amatorii de a asambla piesele în tablouri contra cronometru. În anul 2014, la primul turneu din Moldova au participat 25 de echipe (circa 120 de persoane).

Detalii suplimentare la numărul de telefon 079996926 (organizator, Ecaterina), 068089981 (PR manager, Anna).

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine