(foto) Cadoul potrivit pentru cele mai frecvente 5 motive de sărbătoare

album de nunta 2
Foto:MyPhotoBook

De fiecare dată când suntem în căutare de cadouri pentru cei dragi, ne dorim să-i surprindem cu originalitate şi multă bucurie. O cititoare a încercat să împărtășească cu noi ideea de a oferi o Fotocarte în dar.

„Dorinţa de a le oferi un dar memorbil şi plin de semnificaţii frumoase ne-a dus cu gândul la realizarea unei Fotocărţi. Anul acesta, prietenii noștri, dar şi familiile lor au avut parte de evenimente de-a dreptul spectaculoase, iar amintirile – de nepreţuit. Am decis să le adunăm cu drag și să le oferim în dar ceva deosebit, de care să-și amintească toată viața.”

#1. Cadoul perfect în locul albumului de nuntă

 

MyPhotoBook
MyPhotoBook

Cea mai bună prietenă a mea s-a măritat! Au fost cele mai superbe clipe şi momente pe care ea le-a trăit alături de nuntaşi, soţ şi amicii ei. Mi-am propus ca pozele de la petrecerea ei să fie imprimate într-o carte. E o soluţie perfectă de a păstră mai bine imaginile şi, evident, emoţiile.

Fotografiile capătă o altă filosofie, conotaţie. Se privesc mai elegant, mai viu. Ele devin o istorie relatată în poze.

#2. Love Story

 

MyPhotoBook
MyPhotoBook

Mă gândeam să îmi surprind iubitul cu o fotocarte a celor mai romantice momente trăite împreună. Dacă tot se apropie aniversarea noastră, reamintirea iubirii celor 4 ani frumoşi poate fi transpusă într-o carte cu imagini!

Pot crea chiar un scenariu al pozelor, să le ofer un alt sens, unul doar al nostru.

#3. Reîmprospătarea pozelor vechi

 

MyPhotoBook
MyPhotoBook

Zilele acestea eram la casa părinţilor mei de la ţară şi am descoperit poze vechi din copilăria mea, dar şi a buneilor sau surorilor mele. Multe dintre ele s-au uzat, altele sunt atât de scumpe, încât mereu mă îngrijorez să nu le pierd. Cu o fotocarte nu doar că le păstrez frumos şi îngrijit, ci le imprimez pentru totdeauna. Este un omagiu adus vechilor amintiri.

#4. Cadou pentru cea mai bună prietenă

 

MyPhotoBook
MyPhotoBook

Şi pentru prietenele mele voi pregăti Fotocarţi-surpriză. Au o mulţime de poze pe reţelele de socializare şi e sigur că acele poze acolo se vor pierde dacă nu le dau viaţă. De obicei, postează fotografii care le plac, astfel că vor fi doar pozele preferate în cadoul meu! În plus, mai am şi eu depozitate în calculator poze din vacanţele împreună, de la petreceri, aşa că am treabă!

 #5. Albumul copilăriei

 

MyPhotoBook
MyPhotoBook

Nepoţica mea împlineşte 5 anişori. E o fetiţă foarte emotivă. Știu că o Fotocarte cu pozele din aceşti 5 ani o să fie cadoul perfect! Acum am misiunea să fac rost de poze şi să creez o cărţulie magică cu povestea copilăriei sale!

Ce poate fi mai frumos decât depănarea vremurilor trecute într-o carte plină cu poze de nepreţuit?

Toate aceste planuri le voi realiza cu ajutorul Editorului MyPhotoBook.md, care îmi permite să creez cum îmi place orice Fotocarte.

Atât detalii despre companie, cât și ajutor din partea Echipei, gasiti pe www.myphotobook.md sau pe pagina oficială de Facebook MyPhotoBook.md.

 

MyPhotoBook
MyPhotoBook
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine