(foto) Antreprenorii moldoveni instruiți prin intremediul programului CEED

2
Foto:Networking Learning Event

CEED Moldova (Centrul de susţinere şi dezvoltare a antreprenoriatului) a organizat în data de 16 februarie un eveniment de informare cu expertul german în finanţare – Peter von Kapri – „Sursele de finanţare pentru societăţile comerciale”.

La eveniment au luat parte participanţii programului CEED Grow, din prima şi a doua generaţie, persoanele interesate de domeniul dezvoltării afacerilor şi antreprenori din Moldova.

Networking Learning Event reprezintă o serie de evenimente organizate de CEED Moldova cu scopul de oferi posibilitatea membrilor CEED să afle informaţii noi despre un anumit subiect şi să cunoască şi să interacţioneze cu oameni noi. Evenimentele sunt deschise pentru toţi cei interesaţi de temele abordate la eveniment şi dornici de noi contacte şi cunoştinţe.

 

Peter von Kapri invitatul special al evenimentului
Peter von Kapri invitatul special al evenimentului

Peter von Kapri, invitatul special al evenimentului, este expert senior în cadrul SES – Senior Experten Service, deţinând o experienţă profesională îndelungată în domeniul finanţelor la nivel internaţional, în ţări precum Germania, Franţa, SUA, România, Federaţia Rusă, Ucraina, Estonia, Bulgaria şi Tanzania.

„În ultimul timp, finanțele sunt un domeniu foarte important. Orice antreprenor trebuie să știe cum să gestioneze capitalul, de aceea am organizat evenimentul pentru a-i familiariza pe cei interesați în domeniu”, a relatat Nelea Motricală manager de proiect.

 

Nelea Motricală
Nelea Motricală

În cadrul evenimentului despre sursele de finanţare, speakerul a oferit informaţii despre situaţia financiară la nivel mondial, posibilităţile de finanţare la nivel internaţional şi cum analizează banca potenţialul său client. De asemenea, acesta a explicat la ce trebuie să atragă atenţia antreprenorii atunci când elaborează un business-plan, dar şi care sunt cei mai importanţi paşi care trebuie urmaţi atunci când se întocmeşte un plan de afaceri pentru obţinerea unui credit de la bancă.

Evenimentul a fost organizat de CEED Moldova, susţinut de partenerul general – compania PROCONSULTING. În calitate de centru de informare şi dezvoltare a antreprenoriatului, CEED Moldova contribuie la susţinerea şi dezvoltarea mediului de afaceri în Republica Moldova.

 

8
Networking Learning Event
Networking Learning Event
Networking Learning Event
Networking Learning Event
Networking Learning Event
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine