Maia Sandu mulțumește susținătorilor pentru sprijin și încredere

Maia-Sandu
Foto:Maia Sandu PC: trm.md

La aproximativ două zile după începerea campaniei „O vrem pe Maia Sandu în Guvern”, aceasta a mulțumit susținătorilor pentru sprijin și încredere.

Maia Sandu a spus pe pagina ei oficială de pe Facebook: „Mulțumesc pentru sprijinul și încrederea enormă oferite în ultimele zile mie personal și echipei Ministerului Educației de susținătorii reformelor pe care le-am demarat. Acest sprijin îmi dă puteri să cred, în continuare, în impactul decisiv pe care îl poate avea o educație de calitate asupra dezvoltării unei societăți civilizate și democratice. Vreau să reiterez că, în calitate de ministru al educației, dar și de cetățean al acestei țări, voi continua să îmi concentrez toate eforturile pentru a oferi viitoarei generații studii relevante și de calitate, încercînd să țin educația în afara influenței politice.”

Sâmbătă seara, 14 februarie, pe Facebook a început o campanie de susținere a Maiei Sandu la funcția de Ministru al Educației, care, în mai puțin de 2 zile, a strâns peste 5.000 de susținători.

Inițial, informații neoficiale spuneau că s-ar putea ca PLDM să n-o propună pe Maia Sandu la funcția de Ministru al Educației, însă în dimineața zilei de luni, 16 februarie, liderul PLDM, Vlad Filat, a confirmat că Maia Sandu va fi propunerea PLDM pentru acest post.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine