(foto) Impresii de la Exit Game – camera care îți testează cele șase simțuri

exit1
Foto:Echipa care a participat la Exit Game

Camere detectiv au devenit un trend și în Republica Moldova, deschizându-se mai multe. După ce echipa #diez a testat camera Sherlock Holmes de la City Quest, am decis să testăm și camera Spitalului de boli psihice.

Complotul camerei se bazează pe faptul că se întâmplă ceva ciudat în spitalul de psihiatrie. În ultimele luni, unul după altul pacienți mor în circumstanțe misterioase. Medicii tac, astfel încât îți poți doar imagina ce evenimente misterioase au loc în spital. Participanții quest-ului au ocazia de a găsi adevărul și a descoperi toate misterele.

 

Schelet de la Exit Game
Schelet de la Exit Game

Inițial, echipa se desparte în două și trebuie mai întâi să-ți salvezi colegii, apoi să ieși din cameră în 60 minute.

Noi nu am reușit să ieșim în timp util din cameră, deși am rezolvat toate indiciile, ultimul lacăt a fost prea complicat pentru noi, chiar dacă avea codul.

 

Lacăt de la Exit Game
Lacăt de la Exit Game

Partea interesantă a probei este că îți pune în joc toate simțurile pe care le ai. Trebuie să gândești, să simți, să asculți, să privești, să auzi, să atingi pentru a putea rezolva indiciile.

 

Instrumente medicale de la Exit Game
Instrumente medicale de la Exit Game

Nouă ne-a plăcut și așteptăm deschiderea noilor camere de la Exit Game.

Ce este Exit Game?

 

Exit Game din Chișinău
Exit Game din Chișinău

Proiectul „Exit Game” vă oferă ceva nou și inedit. Camera quest reală și plină de mister, care a câștigat recunoaștere în toată lumea, este acum și în Chișinău! Aici vei avea parte de o realitate virtuală. Sarcina jucătorului este de a ieși din cameră timp de 60 minute, folosind obiectele aflate în cameră, propria ingeniozitate și gândirea logică.

Este atât de interesant: să cauți indicii, să rezolvi puzzle-uri , să găsești cheile, pas cu pas să te apropii de rezolvarea puzzle-ului complicat, inventat de un păpușar necunoscut. În același timp, în quest pot participa de la 2 până la 4 jucători, gata să încerce pe pielea lor acest simulator pentru creier.

Camera se află la adresa: Traian 22 (căutați inscripția White Chocolate). Rezervările se fac la numărul de telefon: 0793 60 690, mai multe detalii pe Facebook: Exit Game.

Camera lucrează între orele 12:00 și 24:00 și, de la 12:00 la 18:00 costă 300 lei per echipă, iar între 18:00 și 24:00 – 400 lei.

 

Prețurile la Exit Game
Prețurile la Exit Game
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine