Se caută cel mai bun elev inovator din Moldova

img_3
Foto:PC: agepi.gov.md

Academia de Științe a Moldovei, Agenția pentru Inovare si Transfer Tehnologic a ASM, Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală, în parteneriat cu Ministerul Educației al Republicii Moldova anunță Concursul republican „Cel mai bun elev inovator” ediția a VIII-a.

Concursul este organizat cu scopul de a susține și stimula ideile inovaționale și creative ale elevilor. La concurs pot participa toți elevii instituțiilor de învățământ din Republica Moldova.

Doritorii de a participa la concurs trebuie să completeze o cerere tip și să prezinte invenția propriu-zisă. Data limită de prezentare a dosarelor este 3 mai 2015. Nominalizarea câștigătorilor va avea loc la data de 23 mai 2015, în incinta Bibliotecii Științifice Centrale „Andrei Lupan” a Academiei de Științe a Moldovei (mun. Chisinau, str. Academiei 5).

Citește și „Moldoveanul de 18 ani, care a impresionat lumea prin invențiile sale”

Câștigătorii vor beneficia de următoarele premii:
Locul I – 1 tableta PC;
Locul II – 2 telefoane mobile;
Locul III – 3 Ebook-uri;
Premii speciale – 8 MP3 Playere;
Premiul de popularitate – 1 MP3 Player;

Toți participanții vor primi diplome de participare, cadouri și premii de încurajare.

Cererea tip si regulamentul pot fi accesate pe site-ul oficial al Academiei de Științe www.asm.md sau al Agenției pentru Inovare si Transfer Tehnologic www.aitt.md la compartimentul „Concursuri”. Dosarele pot fi trimise la adresa MD-2028, mun.Chisinau, str. Miorița 5, biroul 409 sau pot fi expediate pe adresa de e-mail concurs@aitt.md.

Pentru informații suplimentare: 022 882565; 022 882566; 022 882560.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine