Cea mai bună ofertă internet mobil de la Unite: 3 conexiuni – un singur abonament!

BB_6x3_Connect_cont_Unic(8)
Foto:PC: Unite

Special pentru tine, din 10 februarie ai cea mai bună ofertă internet mobil de la Unite. Deții un smartphone și laptop? În plus ai și o tabletă? Conectează-ți opțiunea Cont Unic și primești până la 3 cartele SIM, un modem USB gratuit și până la 100 Gb internet trafic bonus. Perfect pentru navigare.

Acum, prin Cont Unic de la Unite, achiți un singur abonament și ai trafic internet mobil comun pe smartphone, tabletă și laptop. Administrezi simplu și economisești bani. Trei conexiuni, un singur abonament.

Perfect pentru familie. Fiecare navighează independent și vă bucurați împreună de o experiență unică, iar datorită contului comun, e ușor să verifici traficul internet rămas și la fel de ușor să suplinești balanța online.

În plus, te bucuri de cele mai avantajoase prețuri pentru apelurile voce de pe cartelele cu internet mobil. Doar 50 bani per minut spre toți operatorii naționali. Semnează contractul la orice reprezentanță Unite sau Moldtelecom și vei primi bonus până la 100 Gb internet trafic, un modem gratis pentru laptop până la 3 Cartele SIM.

Pentru detalii, accesați www.unite.md sau apelați 1181.

Operatorul național Moldtelecom este unicul din Moldova ce prestează un spectru complet de servicii de telecomunicații de cea mai înaltă calitate – telefonie fixă, telefonie mobilă, internet fix, internet mobil şi televiziune digitală. Conectează-te la 2 sau mai multe servicii Moldtelecom și primeşti reduceri substanțiale – până la 51% din prețul standard.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine