O tânără de 23 de ani a fost găsită moartă în șopronul casei

fd3b18979aa3f836ff338293b2868506
Foto:PC: comisarul.ro

O tânără de 23 de ani din satul Mileşti, raionul Nisporeni, a fost găsită moartă, cu o plagă de cuţit în regiunea gâtului, în şopronul casei. Concubinul femeii, în vârstă de 49 de ani, s-a predat poliţiei, declarând că el este cel care a omorât-o. Cei doi aveau împreună doi copii, de 1 şi 3 ani, ne informează IPN.

Șeful Postului de Poliţie Mileşti, Marin Zestrea, a declarat că femeia, împreună cu familia, locuia într-un sat din apropiere, de unde este de baştină bărbatul, dar de câteva zile se mutase cu cei doi copii la bunica sa în Mileşti, pe motiv că se certase cu concubinul. Luni, 9 februarie, acesta a venit la femeie acasă şi a chemat-o afară pentru a discuta, dar a dus-o într-un şopron de lângă casă, unde a înjunghiat-o mortal. După aceasta, bărbatul s-a deplasat la Inspectoratul de Poliţie din Nisporeni predându-se.

Surse din cadrul Primăriei Mileşti au declarat că, în prezent, copilul mai mare se află în centrul social multifuncţional din localitate, iar copilul mai mic este la spital cu bunica. Autorităţile urmează să decidă în grija cui vor rămâne aceştia. Potrivit surselor, bărbatul fusese căsătorit şi mai are doi copii cu soţia de care este divorţat. Bărbatul riscă de la 10 la 15 ani de închisoare sau detenţie pe viaţă.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine