Util: Cele mai spectaculoase și avantajoase outleturi din Europa

IVANHOÉ CAMBRIDGE – Outlet Collection at Niagara shopping centre
Foto:PC: newswire.ca

Centrele comerciale de tip outlet sunt din ce în ce mai prezente în marile capitale europene. Este imposibil sa mergi în vacanţă şi să nu te delectezi la final cu o binemeritată sesiune de shopping.

Înainte să pleci spre paradisul reducerilor, trebuie să ai în vedere un buget aproximativ. Dacă îţi stabileşti anumite limite, cu certitudine nu te vei întoarce acasă cu portofelul gol. Mai întâi de toate, realizează o listă cu piese vestimentare sau accesorii care îţi lipsesc din garderobă. În felul acesta, vei evita shopping-ul implusiv şi te vei limita doar la piesele care sunt un must-have pentru tine, relevă One.ro.

Gândeşte-te de două ori înainte de a te lăsa pradă etichetelor ce anunţă preţuri chiar şi cu 80% mai mici – este foarte probabil să nu ai nevoie de lucrul respectiv, iar achiziţionarea lui poate fi doar un impuls de moment.

Parndorf Designer Outlet este un loc foarte cunoscut pentru împătimiţii de shopping. Outletul este situat în apropierea autostrăzii care leagă Budapesta de Viena. Ţinând cont de faptul că dispune de aproximativ 150 magazine, însumând 600 de branduri, dar şi spaţii de joacă pentru copii sau restaurante, acest outlet este o alternativă de luat în calcul atunci, când vă gândiţi la sesiuni de shopping în afara ţării.

 

PC: panoramio.com
PC: panoramio.com

 

În capitala modei italiene, la Milano, Fidenza Village are oferte tentante pe toată perioada anului. Nu rataţi reducerile la branduri precum D&G, Valentino, Missoni sau Armani.

 

PC: opentur.iT
PC: opentur.iT

 

Dacă vizitezi Florenţa, nu trebuie sa rateazi Prada Outlet Factory, locul unde luxuriantul nume Prada este mai accesibil fashionistelor, datorită preţurilor reduse.

 

PC: italyluxuryhotel.it
PC: italyluxuryhotel.it

 

„La Roca Village” este un outlet celebru, situat în Spania. Dacă se întâmplă să ajungi în Barcelona, nu trebuie să îl ratezi. Produsele sunt reduse până la 60%, iar retailerii spanioli vin cu oferte de nerefuzat.

 

PC: mekomy.com
PC: mekomy.com

 

Vallee Village este un outlet exclusivist, situat în inima Parisului. Complexul satisface chiar şi cele mai pretenţioase gusturi: poţi găsi magazine de lux sau articole unicat, semnate de designeri celebri.

 

PC: expressoparis.com
PC: expressoparis.com

 

Roermond Outlet, situat în Olanda, oferă produse foarte variate, de la haine până la genţi, accesorii, încălţăminte sau obiecte de design interior, cu reduceri cuprinse între 30 si 70%.

 

PC: standaard.be
PC: standaard.be

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine