Recomandări de evenimente pentru miercuri, 28 ianuarie

hipster-style-couple-lying-meadow
Foto:PC: medicaldaily.com

Ziua de miercuri ne face să ieșim din casă și să petrecem timpul cât mai frumos. Traininguri, concerte sau proiecții de film, iată care sunt evenimentele la care poți merge astăzi, 28 ianuarie.

#1. IT Coffe

event 1

Dacă e miercuri dimineață, atunci e IT Coffe. Pentru discuții interesante despre IT și nu numai, ești invitat la Panna Cotta (Bănulescu-Bodoni 22) începând cu ora 09:00. Pentru detalii, accesați pagina de Facebook.

 

#2. Prima proiecţie publică a Cluburilor de Film One World Moldova

event 2

La Centrul Cultural Odeon are loc proiecția filmului „Puterea celor fără de putere” în regia lui Cory Taylor (USA 2009) / 58′, urmată de o dezbatere, moderată de jurnalistul şi prezentatorul Bogdan Dascăl alături de invitaţii săi. Evenimentul are loc la ora 14:00. Pentru detalii accesați pagina de Facebook.

 

#3. Toastmasters Club

event 3

Vino la o nouă ședință a clubului Toastmasters. Evenimentul are loc la American Language Center (str. Ion Creangă 16/2) începând cu ora 18:00. Detalii vedeți pe Facebook.

 

#4. Concert de ziua lui W. A. Mozart

event 8

Seara, de la ora 18:00, ești invitat la un concert la Filarmonica Națională, de ziua lui W. A. Mozart. Detalii despre rezervări și bilete găsiți pe iticket.md.

 

#5. O femeie de succes – o relație de succesevent

Începând cu ora 18:00, fetele sunt invitate la un training, care le va ajuta sa vadă cum e sa fie femei de succes în relații de succes. Trainingul are loc la Tucano Coffee (str. Pușkin 15). Detalii aflați de pe Facebook.

 

#6. Design Interior

event 5

Dacă visezi să-ți creezi propriul design al casei, ai gusturi bune și simț estetic, ești invitat la un curs practic de design interior, elaborat special pentru cei care preferă să-și decoreze casa de sine stătător. Evenimentul are loc la Tucano Coffee (str. Alexandru cel Bun 91 A) începând cu ora 18:30. Pentru detalii accesați pagina de Facebook.

 

#7. Spectacolul „Cântăreața cheală” de Eugene Ionesco

event 6La Tipografia 5 se rulează spectacolul „Cântăreața Cheală” în regia lui Slava Sambrish. Evenimentul începe la ora 19:00. Pentru detalii, accesați pagina de Facebook.

 

#8. IQuiz[RU]-141

event 7

O nouă seară de Quiz cu prietenii. Evenimentul începe la ora 20:00 la Pizza Celentano (str. Mircea cel Bătrân 4/6). Pentru detalii, accesați pagina de Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine