(infografic) Moldova în topul celor mai ieftine țări

1
Foto:Costurile traiului în diferite părți ale lumii PC : uk.businessinsider.com

Regimul liberalizat de vize ne permite să plecăm fără dificultate, în mai multe țări europene. De aceea, este primordial să cunoaștem prețurile din acele regiuni.

Deseori turiștii care vin să viziteze Moldova, afirmă că prețurile sunt foarte mici. Astfel, este foarte comod sa trăiești într-o țară ca a noastră. Suma cheltuită pentru alimentație, transport sau alte servicii ordinare li se pare derizorie.

În condițiile în care „Marea migrație a popoarelor” continuă, este foarte important să cunoaștem costurile traiului în alte părți ale lumii. În aceeași ordine de idei, putem să alegem țara în funcție de capitalul de care-l deținem. Dacă este unul neînsemnat, putem alege una din țările cu indicele scăzut al prețului la trai. În caz că contul din bancă are mai multe zerouri, putem pleca în călătorie într-una din cele mai scumpe și dezvoltate zone.

De asemenea, este mult mai convenabil să-ți planifici rațional vacanța, în funcție de capitalul pe care-l deții, dar și de țara pe care dorești s-o explorezi.

Astfel, cele mai scumpe țări par a fi: Elveția, urmată de Norvegia și Venezuela.
Pe de altă parte, Moldova poate fi regăsită în topul celor mai ieftine țări, situându-se pe locul 6. În capul listei s-a poziționat India, urmată de Nepal și Pakistan.

 

3
Situația per ansamblu a costului vieții în întreaga lume PC : uk.businessinsider.com
44
Țările europene privite din perspectiva prețurilor. PC : uk.businessinsider.com
5
Topul țărilor cu cel mai ridicat cost al traiului PC : uk.businessinsider.com
6
Țările cu cel mai mic preț la trai PC : uk.businessinsider.com
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine