(video) Video marca „Fifty Shades of Grey” – dansuri provocatoare și bice

fifty1
Foto:Un videoclip provocator pentru filmul „Fifty Shades of Grey”, PC: Captură foto TheWeekndVevo

„Fifty Shades of Grey” încă deține statutul de unul dintre cele mai așteptate filme ale anului 2015. Între timp, formația The Weeknd a lansat un nou clip video al unui soundtrack al filmului.

Deja din cele două secvențe de trailere ale filmului, am înțeles că coverul pentru piesa „Crazy In Love” de Beyonce va fi piesa numărul unu a filmului. Însă noul videoclip „Earned It”, care pare a fi scandalos pentru varianta sa explicită, va fi o nouă găselniță pentru fanii „Fifty Shades of Grey” – dansatoare mai degrabă dezbrăcate, bice și eroina principală Anastasia Steele, interpretată de Dakota Johnson, legată și atârnând provocator în clip, având foarte puține haine pe ea. Clipul, după două zile de la lansare, are deja peste 2 milioane și jumătate de vizualizări.

Clipul video încearcă să transmită tensiunea sexuală, pe care o vei vedea între miliardarul Christian Grey, interpretat de Jamie Dornan și ușor impresionabila Anastasia.

Amintim că trilogia „Fifty Shades of Grey” a fost vândută în peste 100 milioane de copii în format brut și de carte electronică, iar premiera filmului, care a fost anunțată pentru Ziua Îndrăgostiților, la fel se așteaptă să adune milioane în box-office-ul său.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine