Shifts – aplicația destinată celor ce lucrează în ture

Nurse-HighRes-Background
Foto:Shifts va ajuta persoanele care lucrează în ture, PC: alliantstaffing.com

A fost creată o nouă aplicație, care va ajuta persoanele ce lucrează în ture și care suferă de probleme cu time-management.

Aplicația a fost lansată ieri, 22 ianuarie, pe iTunes și este focusată pe organizarea activităților persoanelor care lucrează în ture, cum ar fi asistentele medicale, dispecerii, lucrătorii uzinelor.

Aplicația permite ca tu, prietenii tăi și familia ta să urmărească orarul turelor tale și, de asemenea, să sumeze care ar fi potențialul tău salariu, accentuează Tech Crunch.

Aplicația Shifts a fost creată de compania Snowman, fondată în 2012 de către Ryan Cash și prietenul său din copilărie Jordan Rosenberg. Snowman deja a creat câteva aplicații care se bucură de succes în App Store, inclusiv aplicația-reminder Checkmark și jocul de memorie Circles, care recent a fost numită de Starbuck app-ul gratuit al săptămânii.

 

Aplicația Shifts, PC: Tech Crunch
Aplicația Shifts, PC: Tech Crunch

 

Shifts a fost creat din cauza numeroaselor plângeri ale colegilor că nu-și pot supraveghea modul de muncă cu ajutorul aplicațiilor – calendar obișnuite.

Shifts este o aplicație cu un design bine gândit, oferind utilizatorilor posibilitatea să construiască tipurile de ture după necesități, să configureze culoarea, numele și icoana pentru o identificare mai ușoară. Spre exemplu, tura de dimineață poate fi indicată cu un soare, iar tura la spital – cu o cruce roșie.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine