(foto) Concertul „Planeta lui Cristi” a dăruit speranță copiilor cu dizabilități

1
Foto:Concert de caritate „ Planeta lui Cristi”, destinat strângerii de fonduri pentru copii cu dizabilități

Concert organizat la Filarmonica Națională în scopul colectării de fonduri pentru copiii cu dizabilități.

O seară plină de emoții și zâmbete la concertul de caritate „Planeta de Vis a lui Cristi”. Mai mulți artiști emeriți s-au reunit pentru a evolua pe scena Filarmonicii Naționale „Sergei Lunchevici”. Scopul evenimentului a fost colectarea de fonduri pentru copii cu dizabilități de la grădinița Nr. 167 și a lui Cristi Furculiță.

Prezenți la concert, copiii au avut posibilitatea să se bucure și să asculte rafinatele melodii ale lui Bach, Beethoven, Strauss, Mozart interpretate de Sorin Creciun, talentatul artist moldovean. Cunoscut pe scenele din Germania, Marea Britanie, el a decis să revină în Moldova pentru a încânta publicul cu virtuoasele melodii interpretate cu mult farmec la pian.

 

IMG_6097
Sorin Creciun, interpretând una dintre melodiile lui Bach

 

Pentru a aduna banii destinați echipamentului atât de necesar micuților, oaspeții au fost motivați să doneze în urnele special amenajate în hol și de talentatul naist, Constantin Moscovici. Melodii vesele, precum: Maria, Păstorul singuratic, Hora sub sârbă au înveselit chiar și cea mai tristă față.
Micii spectatori s-au înviorat și, spre finalul prestației artistului, au aplaudat cu multă ardoare.

 

Copii cu zâmbitori în urma concertului.
Copii cu zâmbitori în urma concertului.

 

„Mi-a plăcut foarte mult concertul. Am petrecut o seară plăcută, alături de mama mea și am ascultat muzică foarte frumoasă”, a zis Ștefan-David.

O prestație grandioasă au avut-o și băieții de Brio Sonores, care, cu ajutorul vocilor sale cristaline, au cutremurat întreaga sală. Artiștii au interpretat 3 melodii acapella : Adagio de Albioni, Как много девушек хороших și O sole mio. Cea din urmă, a stârnit o furtună de emoții, fiind întâmpinată cu multe aplauze prietenoase din partea publicului.

În urma concertului, spectatorii entuaziasmați au format rând la urna de donații.

 

3

 

„Plec acasă plină de emoții pozitive. A fost foarte frumos, m-am bucurat enorm că am avut posibilitatea să petrec astfel seara”, a declarat una dintre cele mai zâmbitoare invitate a evenimentului, Cristina Culeș.

Cei mai bucuroși au fost părinții care și-au văzut odorurile radiind de fericire. „Probabil acest eveniment a fost unul dintre cele mai speciale, la care am putut să vin cu copilul, să mă simt liberă și cu adevărat împlinită”, a afirmat o mămică tânără.

În ultima perioadă, tot mai des sunt organizate concerte de caritate, care motivează oamenii prin intermediul artei, să ajute persoanele aflate în dificultate.

 

Boxă pentru colectarea banilor
Boxă pentru colectarea banilor
Concert de caritate „ Planeta lui Cristi”
Concert de caritate „Planeta lui Cristi”
Concert de caritate „Planeta lui Cristi”
Concert de caritate „Planeta lui Cristi”
Brio Sonores la concertul de caritate
Brio Sonores la concertul de caritate
Concert de caritate„Planeta lui Cristi”
Concert de caritate „Planeta lui Cristi”
Concert de caritate „Planeta lui Cristi”
Concert de caritate „Planeta lui Cristi”
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine