Sfaturi.md – platforma care vine să te ajute în dilemele cotidiene

sfaturicollage
Foto:Sfaturi.md - platforma care vine să vă ajute cu problemele cotidiene

După mai mult tendințe de pe Facebook în care persoanele se ajută reciproc, cum ar fi Sfaturi pedegeaba, Ask a Mom, Ask a Woman sau Ask a Man, a apărut platforma sfaturi.md.

Proiectul a fost lansat de către 3 basarabeni, colegi la Facultatea de Automatică și Calculatoare din București: Vitalie Maldur, Victor Dodon și Pavel Lupu. Împreună, aceștia își propun să creeze o comunitate care va avea posibilitatea de a interacționa și a se ajuta reciproc în dilemele cotidiene.

 

Vitalie, Victor și Pavel - cei trei tineri care au creat platforma sfaturi.md
Vitalie, Victor și Pavel – cei trei tineri care au creat platforma sfaturi.md

„Sfaturi.md este un proiect la care am început să lucrăm de ceva timp, pentru că am observat că există necesitatea în societate de a schimba opinii, bune sau rele. Oamenilor le place să dea sfaturi unul altuia”, spune unul din fondatorii platformei, Pavel Lupu.

Proiectul va oferi utilizatorilor posibilitatea să facă schimb de opinii, experiențe și informații utile pe o platformă accesibilă, plăcută și ușor de folosit. Utilizatorii vor avea posibilitatea de a urmări conținutul care îi interesează și temele de top în care sunt buni la sfătuit.

De ce o platformă și nu un forum pe rețelele de socializare?

La nivel de rețele de socializare există mai multe limitări care duc la repetarea întrebărilor, scăderea calității răspunsurilor etc.

Toți curioșii sunt invitați să se înregistreze pe lista de așteptare pe sfaturi.md pentru a putea experimenta plăcerea unui sfat de calitate.

Mai multe despre platformă puteți vedea pe Facebook sau pe blogul platformei.

 

Platforma care vine să vă ajute cu sfaturi
Platforma care vine să vă ajute cu sfaturi
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine