La ce evenimente mergem miercuri, 21 ianuarie

large
Foto:PC: weheartit.com

Ziua de miercuri ne aduce tradiționalele seri de quiz, proiecții de film sau traininguri motivaționale. Iată evenimentele la care poți merge azi, 21 ianuarie.

#1. ITCoffee #33

event 1

Despre domeniul IT în Moldova și noile trenduri apărute, discutăm la o cafea, de la ora 9:00 la Panna Cotta (Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni, 22). Detalii despre eveniment pe pagina de Facebook.

 

#2. Movie time. „A Film About Coffee”

event 3

Pe timp geros ne încălzim cu o cafea, vizionând filmul documentar „A film about Coffee”. Evenimentul are loc la Tucano Coffee Brasil, începând cu ora 17:00. Mai multe detalii găsiți pe pagina de Facebook.

 

#3. Trezește Campionul din Tine

event 2

Trezește campionul din tine împreună cu Ion Varaniță. Participă la training și dezvoltă-te personal. Evenimentul are loc de la ora 18:00 în centrul Le Roi (str. Sfatul Țării, 29). Detalii despre bilete, aflați pe iticket.md.

 

#4. HOSPICE Angelus Big Trivia Quiz Night

event 4

Ești invitat la o nouă seară de quiz alături de prietenii tăi, la Gallo Pub (str. Albișoara, 78/5), începând cu ora 19:30. Detalii despre regulament găsiți pe pagina de Facebook.

 

#5. Wednesday with „Dj TERRY”

event 5

Dacă vreți să petreceți o seară frumoasă cu muzică bună, sunteți așteptați la York Pub (Bănulescu-Bodoni, 45) începând cu ora 20:30. Detalii despre eveniment – pe Facebook.

 

#6. IQuiz[RU]-140

event 6

Ia-ți echipa și vino la primul joc IQuiz din acest sezon. Te așteaptă întrebări interesante și o competiție strânsă. Pentru detalii, vizitează pagina de Facebook a evenimentului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine