Alertă cu bombă la Primăria Capitalei

15. Primaria Chisinau
Foto:imperatortravel.ro

Angajaţii Primăriei capitalei nu au fost lăsaţi în această dimineaţă, 20 ianuarie, să intre în birouri după ce, noaptea, un individ a anunţat poliţia că în sediu s-ar afla o bombă.

Contactat de IPN, şeful Direcţiei relaţii cu publicul al Primăriei, Vadim Brânzaniuc, a declarat că angajaţii veniţi la muncă nu au fost lăsaţi să intre şi, deocamdată nu se ştie când vor fi lăsaţi în sediu. Cele patru intrări au fost blocate, iar la faţa locului se află poliţişti.

Solicitat de IPN, şeful serviciului de presă al Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău, Adrian Jovmir, a declarat că apelul la 902 a fost efectuat de către un bărbat pe la miezul nopţii. La faţa locului s-au deplasat geniştii, care, în urma verificărilor, nu au depistat niciun obiect suspect.

În prezent se efectuează cercetări pentru identificarea făptaşului. Dacă va fi găsit vinovat de „comunicarea mincinoasă cu bună-ştiinţă despre actul de terorism” bărbatul riscă amendă în mărime de la 4 la 10 mii de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare până la 2 ani.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine