(video) Tânăr reţinut pentru că ar fi răpit un automobil

lost-car-keys-in-car
Foto:Foto simbol. PC: <a href="http://www.4tuning.ro/bloguri/ganduri-octanice/wp-content/uploads/2013/04/lost-car-keys-in-car.jpg" target="_blank">4tuning.ro</a>

Un tânăr în vârstă de 17 ani, locuitor al capitalei, a fost identificat şi reţinut de ofiţerii de investigaţii ai IP Botanica al Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, după ce ar fi răpit şi accidentat un automobil de model „Dacia Logan”.

Potrivit informaţiilor preliminar constatate de poliţişti, acesta ar fi pătruns în automobil după ce a observat cheile lăsate în contact. În stare de ebrietate s-ar fi deplasat pe traseul spre or. Ialoveni, unde s-a tamponat violent de o placă din beton de pe marginea drumului. Ulterior, ar fi părăsit unitatea de transport pe un câmp din apropiere.

În cadrul acţiunilor de urmărire penală, individul şi-a recunoscut complicitatea în detalii, fiind cercetat în stare de libertate. Totodată, un expert în domeniu a examinat automobilul deteriorat, afirmând că nu mai poate fi reparat.

Astfel, s-a pornit o cauză penală pentru furtul săvârşit în proporţii deosebit de mari, care prevede închisoare pe un termen de la 7 până la 12 ani.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *