BlackBerry a trimis accidental un tweet de pe un iPhone

Blackberry-z10-vs-iphone-5-05
Foto:BlackBerry a postat accidental un tweet de pe un iPhone, PC: Martin Hajek

BlackBerry se află într-o situație jenantă – o postare pe Twitter a fost făcută de pe un iPhone, ceea ce ar însemna că eroii internetului au găsit un nou subiect de glumițe.

Tweet-ul a fost observat de către portalul The Verge. Bineînțeles că postarea a fost ștearsă, însă portalul sus-menționat a reușit să facă o captură foto a jenantei greșeli a celor de la BlackBerry.

 

Nu este pentru prima dată când o astfel de greșeală se întâmplă cu BlackBerry, informează Mashable. În 2013, cântăreața Alicia Keys, care a deținut postul de Global Creative Director BlackBerry, a inițiat, sau, mai degrabă, acțiunea sa inițiase un mic scandal în social media, după ce a postat un tweet de pe un iPhone în loc de BlackBerry. Câteva ore mai târziu, aceasta dubios declarase că telefonul său a fost hack-uit. Keys, însă, de atunci nu mai lucrează în calitate de director creativ.

Producătorul de smartphone-uri BlackBerry, se află într-o competiție acerbă cu Apple. BlackBerry planifică să obțină poziții pe piață, deja lansând câteva produse de valoare. În planul companiei intră crearea dispozitivelor neconvenționale, la moment lucrându-se asupra unui telefon ce va avea funcția de auto-distrugere.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *