Proiectul „Orașul meu” va fi lansat oficial luni, 12 ianuarie

orasulmeu
Foto:Lansarea oficială a proiectului „Orașul meu”, PC: Orașul Meu #orasulmeu

Luni, 12 ianuarie, la orele 18:00, ești invitat să participi la evenimentul de lansare a proiectului „Orașul Meu”, care va avea loc în localul „Uptown Cafe”.

Scopul acestui proiect complex este de a îmbunătăți viziunea chișinăuienilor despre orașului lor, de a promova locurile și lucrurile frumoase din oraș, de a da o respirație proaspătă Chișinăului, de a promova atât la nivel național, cât și internațional capitala ca destinație turistică și de a reabilita locurile date uitării din oraș.

Aceste scopuri vor fi atinse parțial prin concursul instagramologic „Iubesc #orașulmeu”, prin care fiecare locuitor al capitalei va avea șansa să-și vadă propria fotografie pe câteva stații de troleibuze din capitală. Va fi destul de simplu. Faci o poză cu locul preferat din oraș, o încarci pe Instagram cu tagul #orașulmeu și, după o jurizare, se aleg 6 poze învingătoare, care ajung pe stațiile de troleibuze. Acest concurs va fi lansat odată cu proiectul.

Pentru viitorul apropiat, proiectul va avea drept scop:
# Lansarea site-ului orasulmeu.md, care va conține istorii urbane, istoricul edificiilor din Chișinău și ghidul turistic online;

# Amenajarea unor edificii/ spații creative în oraș, care ar da o respirație proaspătă capitalei;

# Proiectul #orașulmeu va deveni un organ consultativ al serviciilor Primăriei Municipiului Chișinău, cu scopul de a oferi o doză de creativitate și inovație evenimentelor organizate de Primărie, propunând idei de promovare/ desfășurare ale acestora, pentru ca ele să fie prietenoase localnicilor;

# Proiectul #orașulmeu va deveni un proiect, prin prisma căruia, vor fi reamenajate, reabilitate spații publice din Chișinău prin colectarea donațiilor și a investițiilor private;

# Organizarea concursurilor/ evenimentelor creative prin care vom promova imaginea bună a orașului Chișinău. Un exemplu ar fi proiectul #orașulmeu sau diferite jocuri de cercetare, cum ar fi City Quest.

Mai multe detalii despre eveniment afli pe Facebook și nu uita să-ți programezi ora 18:00 în următoarea luni pentru un eveniment interesant, discuții intensive și muzică bună.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *