Un tânăr reținut în timp ce jefuia vânzătoarea unui magazin din Chișinău

Catuse
Foto:PC: timisoaraonline.ro

Un inspector de patrulare a reținut, în flagrant, un tânăr care ar fi sustras o sacoșă cu bani de la casierița unui magazin de produse alimentare.

Incidentul s-a produs pe 1 ianuarie, curent, în jurul orelor 15:00, pe str. Socoleni din Capitală. Inspectorul de patrulare se afla în afara orelor de serviciu. Polițistul, în timp ce intra într-un magazin pentru a face cumpărături, a observat un tânăr care sustrăgea de la vânzătoarea magazinului o sacoşă cu bani în sumă de aproximativ 200 de lei. Suspectul a profitat de faptul, că femeia se afla cu spatele la dânsul, în timp ce aranja marfa pe vitrina magazinului.

Datorită intervenției prompte a polițistului, făptașul a fost reținut. La faţa locului a fost solicitată o autopatrulă a INP, dar şi echipa de reacţionare operativă a IP Rîşcani. Tânărul de 26 de ani s-a dovedit a fi un locuitor al Capitalei.

Pe numele tânărului a fost întocmit un proces verbal contravențional pentru furt, fiind sancționat cu amendă în mărime de până la 2.000 de lei.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *