Atenție șoferi! În noaptea dintre ani evitați centrul Chișinăului

MG_382841
Foto:În atenția șoferilor! În noaptea dintre ani evitați centrul capitalei PC: Epresa.md

Pe durata desfășurării manifestațiilor cultural – artistice dedicate Revelionului, în perioada 31 decembrie, ora 18:00 – 1 ianuarie, 2015, până la finele măsurii, va fi sistată circulația rutieră pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, în perimetrul str. B. Bodoni – str. A. Puşkin din Capitală.

Potrivit unui comunicat de presă emis de către Inspectoratul General al Poliției, inspectorii de patrulare vor asigura securitatea publică și personală a cetățenilor, vor preveni și contracara posibilele încălcări ale ordinii de drept.

Astfel, vor fi dislocate mai multe echipaje pedestre și de patrulare rutieră care vor dirija fluxul participanților la manifestații și vor redirecționa deplasarea transportului pe toată durata desfășurării lor, pentru a nu admite crearea ambuteiajelor și periclitarea circulației rutiere.

Reamintim că de Revelion, în PMAN nu se va servi alcool.

Poliția îndeamnă cetățenii să se comporte adecvat, să păstreze ordinea și curățenia în locurile publice. Totodată, rugăm șoferii să nu urce la volan dacă au consumat alcool și să se conformeze cerințelor inspectorilor de patrulare, iar pietonii să respecte regulile de circulație și să traverseze strada doar în locurile permise.

Vezi cine sunt interpreții care vor cânta de Revelion în Piața Marii Adunări Naționale.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *