(foto) Tendințele de machiaj pentru Revelion – Strălucește ca niciodată!

diana insta
Foto:Tendințele de machiaj pentru seara de Revelion, PC: @easyneon/Instagram

Ocaziile speciale necesită machiaje deosebite și bine-gândite din timp. Din mulțimea de tutoriale disponibile, #diez a selectat 5 cele mai potrivite machiaje pentru seara de Revelion.

#1. Dacă ai hotărât să pui accentul pe ochi, cu un machiaj mai dark și mai sofisticat, alege să porți o culoare pală a buzelor. Un model de astfel de make up găsești aici.

 

PC: captură video #diez
PC: captură foto YouTube/Lauren Curtis

 

#2. Punând accentul pe culoarea mai extravagantă a buzelor, poți crea un machiaj mai simplu al ochilor, alegând să trasezi câteva cozi cu un eyeliner negru și să adaugi câteva culori mai pale pe pleoape. Un tutorial pe acest machiaj găsești aici.

 

PC: captură video #diez
PC: captură foto YouTube/JamiePaigeBeauty

 

#3. Pentru un machiaj mai rock, mai autentic și mai neobișnuit, alege să pui puțin sclipici pe ochi. La modul direct. Un astfel de machiaj, găsești cum se face aici.

 

PC: captură video #diez
PC: captură foto YouTube/Teni Panosian

 

#4. Dacă ești fană a R’n’B-ului, acest machiaj colorat și, pe alocuri, extravagant, te va ajuta să ieși în evidență și să strălucești precum un diamant cu pleoapele de culoarea argintului și buzele de culoarea bomboanelor. Vezi aici întregul tutorial.

 

PC: captură video #diez
PC: captură foto YouTube/Mspreciousmarie

 

#5. Basarabeanca Diana Curmei, ce a devenit cunoscută pentru lecțiile sale excepționale de machiaj pe YouTube, nu a întârziat să ofere varianta sa excentrică și glam pentru seara de Revelion. Buzele roșii și pleoapele de un cafeniu superb se vor potrivi oricărei fete ce se simte frumoasă și deosebită în noaptea dintre ani. Tutorialul deplin îl găsești aici, însă nu ezita să citești și interviul acordat echipei #diez de către Diana Curmei.

 

PC: captură video #diez
PC: captură foto YouTube/easyNeon

Distracție plăcută în seara de Revelion!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *