(foto) Cele mai frumoase trenduri regale ale anului 2014

collage
Foto:Cele mai frumoase ținute regale potrivit Glamour.com, PC: colaj #diez

Anul 2014 a fost unul de succes și, să le spunem, vedetelor din lumea regală: cineva a devenit regină, altcineva a făcut tururi prin alte părți ale lumii. Însă toate reginele și prințesele noastre ne-au bucurat ochiul cu ținute rafinate.

#1. A fost un an de succes pentru Letizia, soția regelui Felipe al VI-lea. Ea a pășit în 2014 drept prințesă, dar îl sfârșește oficial în calitate de regină a Spaniei. Pentru ceremonia de încoronare, Letizia a ales o rochie albă, care posibil nu a fost în topul trendurilor, însă a avut acea alură de glamour a unei regine.

 

fashion1

 

#2. Kate Middleton a trebuit să demonstreze cele mai rafinate ținute în timpul turului în Noua Zeelandă și Australia. Ea a purtat nenumărate rochii excepționale, însă cel mai frumos moment ar fi când a putut combina frumoasa rochie Zimmermann cu încălțăminte pe platformă, demostrând că stilul beach casual stă bine și pe o doamnă cu sânge regal.

 

kate-middleton-white-zimmermann-eyelet-dress-australia-h724

 

#3. Regina Maxima a Olandei este lăudată și de Vanity Fair pentru stilul său excepțional. În poza de mai jos, Regina Maxima demonstrează o rochie de culoarea smaraldului, pe care a purtat-o în timpul unui tur de o săptămână în Japonia.

 

queen-maxima-blue-dress-bell-sleeves-japan-h724

 

#4. Urmează prințesele japoneze Yoko, Takamado, Tsuguko, și Noriko, care poartă costume de culori unice, cu pălării corespunzătoare și mănuși albe.

 

japanese-princesses-outfits-w724

 

#5. Recentele poze ale Prințului George demonstrează că el nu este doar cel mai adorabil copil din familia regală a Marii Britanii, dar și că are o garderobă fabuloasă. Puloverul pe care îl poartă în poză a stârnit din nou trendul de pulovere personalizate la bebeluși.

 

royal-family-photo-kate-middleton-prince-george-sweater-prince-william-w724

 

#6. În poza de mai jos, Prințesa suedeză Victoria a demosntrat simplitatea și unicitatea unei rochii pe care o poți purta în cadrul ceremoniei de înmânare a premiilor Nobel pentru Pace.

 

princess-victoria-nobel-peace-prize-stockholm-2014-h724

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *