5 sfaturi pentru blondele devenite țintă stereotipurilor

meg-ryan-3617
Foto:Meg Ryan (Imagine simbol) PC: <a href="http://www.hdwallpapersos.com/wp-content/uploads/2014/09/meg-ryan-3617.jpg" target="_blank">hdwallpapersos.com</a>

Ești blondă și ai tot obosit să fii ținta glumelor proaste legate de acest fapt? Deoarece culoarea părului nu poate defini nicidecum inteligența și lumea interioară a unei persoane, iată 5 sfaturi care te vor ajuta să eviți vechile stereotipuri:

#1. Impune respect

 

Răspunde cu un zâmbet diplomatic. PC: newyorkdentists.com
Răspunde cu un zâmbet diplomatic. PC: newyorkdentists.com

Ești într-un colectiv profesional, iar banalele glume despre blonde nu întârzie să apară? Încearcă să le zâmbești diplomatic colegilor și, mai ales, să nu le răspunzi cu „aceeași monedă”. Atitudinea ta încrezătoare îi va face, cu siguranță, să renunțe la acest obicei, convingându-se că glumele de acest gen au devenit deja „overrated”, după cum sugerează elitedaily.com.

 

#2. Expune-ți opinia

Pentru a nu crea imaginea de „blonda prostuță care e de acord cu orice”, ieși din aparențele false și expune-ți părerea ori de câte ori simți nevoia. Deoarece opinia ta contează, demonstrează-le tuturor că ai o poziție proprie, care merită să fie ascultată și respectată.

 

#3. Nu adresa întrebări, răspunsurile cărora îți sunt deja cunoscute

 

PC: nursejournal.org
PC: nursejournal.org

 

Deși nu e decât o acțiune inconștientă, adresarea întrebărilor de acest gen îți pot crea o imagine falsă, care pot fi ținta stereotipurilor despre blonde. Deci, fii mai atentă la ce spui.

 

 

#4. Distrează-te, însă nu face din asta un logo al tău

 

Blondă la petrecere. PC: rantchic.com
Blondă la petrecere. PC: rantchic.com

Cu toții iubim să mergem la petreceri și să ne simțim bine în compania prietenilor. Un lucru extrem de important însă este să nu creăm din asta o proprie imagine. Excesul de selfie-uri postate pe net, după o petrecere, în care cuprindeți sticla de Martini, nu ar fi deloc o soluție pentru a evita vechile ironii despre blonde. Dacă ești o persoană interesantă și cultivată, de ce să lași doar distracția din cluburi să-ți formeze imaginea?

 

#5. Fii tu însăși

Poartă machiajul tău preferat, povestește-le altora despre hobby-urile tale, poartă cămașa verde cu paiete, pe care o ascundeai atâta timp în dulap, din cauza că ar atrage prea multă atenție, vorbește despre cartea ta preferată și, simte-te bine în pielea ta!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *